Flygninger som går fra Katowice internasjonale flyplass (KTW)

Non-stop flyvninger til 54 destinasjoner via 11 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Katowice internasjonale flyplass

Katowice internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Katowice internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KTW
By Katowice
Land Poland (PL)
Fullstendig plassering Katowice internasjonale flyplass
Breddegrad 50.472802
Lengdegrad 19.075881
Nettsted Katowice-airport.com
Vis på kart Google maps
Katowice internasjonale flyplass
Katowice internasjonale flyplass
Katowice internasjonale flyplass
Katowice internasjonale flyplass
Katowice internasjonale flyplass
Katowice internasjonale flyplass

Katowice internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Katowice internasjonale lufthavn, som ligger i Pyrzowice, Polen, er en moderne og velutstyrt flyplass som fungerer som et viktig transportknutepunkt for innenlandske og internasjonale reisende. Med fokus på å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester, streber flyplassen etter å sikre en praktisk og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og arkitektonisk tiltalende terminalbygning som rommer alle nødvendige fasiliteter og fasiliteter.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn på de mange tilgjengelige skrankene, noe som sikrer en jevn og effektiv start på reisen.
 • Detaljsalg: Ulike utsalgssteder er tilstede i terminalbygningen, og tilbyr en rekke produkter, fra avgiftsfrie varer til suvenirer.
 • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte en rekke av spisesteder, inkludert restauranter og kafeer som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Forretningssalonger: For de som trenger et rolig og komfortabelt arbeidsområde, tilbyr flyplassen dedikerte forretningssalonger utstyrt med viktige fasiliteter.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingsskranker finnes på hele flyplassen, noe som gjør det praktisk for passasjerer å få tilgang til kontanter eller veksle valuta.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy for sin videre reise.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til sanntidsflyvninger informasjon via informasjonsskjermer plassert i hele terminalbygningen.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre sikker og rettidig levering av passasjerenes bagasje.
 • Tapt og funnet: I det uheldige tilfellet av tapte eller forlagte gjenstander, er en dedikert Tapt og Found-avdeling tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette eiendelene deres.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr en rekke tjenester for å imøtekomme passasjerer med spesielle behov, inkludert tilgjengelighetsfasiliteter, assistanse for enslige mindreårige og støtte for eldre eller funksjonshemmede reisende.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen..
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både kortsiktige og langsiktige parkeringsbehov, noe som sikrer bekvemmelighet for passasjerer med private kjøretøy.

Med sin dedikasjon til Katowice internasjonale lufthavn tilbyr eksepsjonelle fasiliteter og tjenester, og har som mål å skape en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom dørene. Enten for forretninger eller fritid, flyplassens moderne infrastruktur og utvalg av fasiliteter sikrer et komfortabelt opphold mens du venter på avgang eller ankomst.


Katowice internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Katowice internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KTW kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Katowice internasjonale flyplass için atanmıştır.

Katowice internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Katowice internasjonale flyplass ile Tenerife South Airport (TFS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 5h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Katowice internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 11 taşıyıcı, Katowice internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Wizz Air, Ryanair, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, KL gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Katowice şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Katowice şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Katowice internasjonale flyplass (KTW) tercih ederler.

Katowice yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella