Flygninger som går fra Kastoria nasjonale flyplass (KSO)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kastoria nasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
KZI Kozani
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Kastoria nasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kastoria nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode KSO
By Kastoria
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Kastoria nasjonale flyplass
Breddegrad 40.450832
Lengdegrad 21.273333
Vis på kart Google maps

Kastoria National Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Kastoria National Airport, som ligger i den pittoreske regionen Kastoria, Hellas, fungerer som en inngangsport for både innenlands og internasjonalt reisende. Denne artikkelen vil diskutere de ulike fasilitetene og tjenestene som tilbys på flyplassen, for å sikre en jevn og hyggelig reise for alle passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har velutstyrte innsjekkingsskranker for å effektivt håndtere innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhetssjekker: Kastoria National Airport har moderne sikkerhetssystemer på plass for å sikre sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.
 • Detaljhandel og spisesteder: Passasjerer kan utforske en rekke butikker og avgiftsfrie butikker for å oppfylle shoppingbehovene deres. I tillegg er det restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter og forfriskninger.
 • Minibanker og valutaveksling: Terminalen gir enkel tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som gjør det enkelt for reisende å administrere økonomien sin.
 • Bilutleietjenester: For de som ønsker å utforske den vakre byen Kastoria og dens omgivelser, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen.
 • Bagasjefasiliteter: Kastoria National Airport tilbyr bagasjeoppbevaring. for å holde bagasjen sikker under besøket i byen.
 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte gjenstander kan passasjerer henvende seg til flyplassens tapte og funnet-avdeling for å få hjelp.

Transporttjenester

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelige utenfor terminalbygningen, noe som gir en praktisk transportmåte til ulike destinasjoner.
 • Offentlig transport: Flyplassen er bra -Koblet til byen med offentlige busser, og tilbyr et rimelig alternativ for reisende.
 • Skyttetjenester: Noen hoteller i Kastoria tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen, noe som sikrer en problemfri reise for gjestene.
 • Private overføringer: Passasjerer kan også velge private overføringstjenester, som kan avtales på forhånd for en sømløs reise til destinasjonen.

Tilleggstjenester

 • Spesiell assistanse: Kastoria National Airport streber etter å gi en komfortabel opplevelse for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Rullestolassistanse og dedikert personale er tilgjengelig på forespørsel.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Gratis Wi- Fi: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi på hele flyplassen, slik at de kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • VIP-tjenester: For en virkelig luksuriøs opplevelse tilbyr Kastoria National Airport VIP-tjenester, inkludert eksklusive salonger og personlig tilpasset assistanse.
 • Forretningsfasiliteter: Flyplassen tilbyr forretningstjenester og møterom, imøtekomme behovene til forretningsreisende.

Kastoria National Airport setter sin ære i å tilby et bredt utvalg av fasiliteter og tjenester for å betjene sine passasjerer. Fra praktiske innsjekkingsskranker til pålitelige transportmuligheter, flyplassen sikrer en hyggelig reise for alle reisende. Med sin forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet, er Kastoria National Airport det ideelle valget for de som besøker den vakre byen Kastoria.


Kastoria nasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kastoria nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KSO kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kastoria nasjonale flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kastoria nasjonale flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 5m süren ve ATR 42 / ATR 72 ile gerçekleştirilen Athens International Airport 'Eleftherios Venizelos' (ATH) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kastoria nasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kastoria nasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sky Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kastoria şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kastoria şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kastoria nasjonale flyplass (KSO) tercih ederler.

Kastoria yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella