Rimelige flyvninger fra Kasane flyplass (BBK)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kasane flyplass

Kasane flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kasane flyplass
Flyplass (IATA) kode BBK
By Kasane
Land Botswana (BW)
Fullstendig plassering Kasane flyplass
Breddegrad -17.830600
Lengdegrad 25.163719
Nettsted Caab.co.bw
Vis på kart Google maps

Kasane flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Kasane flyplass, som ligger i Botswana, er en liten, men viktig flyplass som fungerer som en inngangsport til den berømte Chobe nasjonalpark og de storslåtte Victoriafallene. Til tross for sin relativt kompakte størrelse tilbyr Kasane flyplass en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og veldesignet terminalbygning som er utstyrt for å håndtere et betydelig antall passasjerer.
  • Tollfri shopping: Passasjerer kan unne seg avgiftsfri shopping, og tilbyr et bredt utvalg av varer inkludert lokal kunst og håndverk, suvenirer, klær og mer.
  • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig, slik at reisende kan ta en matbit eller nyte en varm drikke før eller etter reisen.
  • Bilutleietjenester: For maksimal bekvemmelighet tilbys bilutleietjenester på flyplassen, noe som gjør det enkelt for besøkende å utforske lokalområdet i sitt eget tempo.
  • Minibanker og valutaveksling: Kasane flyplass tilbyr tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som sikrer at passasjerer har tilgang til lokal valuta.

Tjenester

  • Flyassistanse: Flyplassen gir effektiv flyreise assistansetjenester, med hjelpsomt personale tilgjengelig for å veilede passasjerer gjennom innsjekking, sikkerhetsprosedyrer og avgang.
  • Bagasjehåndtering: Passasjerer kan stole på raske og pålitelige bagasjehåndteringstjenester, for å sikre at bagasjen deres blir trygt overført til deres tiltenkt reisemål.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige utenfor flyplassen for å ta reisende til ønsket destinasjon, inkludert drosjer, skyttelbuss og privat transport.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Kasane Flyplassen tilbyr gratis wifi-tjenester i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet. I tillegg er det ladestasjoner tilgjengelig for å lade opp elektroniske enheter.
  • Medisinske tjenester: I nødstilfeller har flyplassen medisinske fasiliteter og utdannet medisinsk personell i beredskap for å gi umiddelbar hjelp.

Til slutt

Som et viktig knutepunkt for turister som besøker Chobe nasjonalpark og Victoria Falls, er Kasane flyplass stolte av sine førsteklasses fasiliteter og tjenester, og sikrer at reisende får en hyggelig og problemfri opplevelse under reisen deres. Fra taxfree shopping og restauranter til flyassistanse og medisinske tjenester, flyplassen imøtekommer de ulike behovene til passasjerene sine, noe som gjør den til et eksepsjonelt inngangspunkt for å utforske underverkene i Botswana.


Kasane flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kasane flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kasane flyplass belirlenmiş IATA kodu BBK ile tanımlanır.

Kasane flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kasane flyplass ile Sir Seretse Khama International Airport (GBE) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kasane flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Kasane flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air Botswana, Airlink (South Africa gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kasane şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kasane şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kasane flyplass (BBK) tercih ederler.

Kasane çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kasane civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella