Rimelige flyvninger fra Karlsruhe/Baden-Baden flyplass (FKB)

Reis til 34 steder med 3

Günlük Kalkış Programı Karlsruhe/Baden-Baden flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
STN Essex

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
ALC Alicante

1 flyvninger per dag

2t 25m Vis pris
GRO Girona

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris
PMI Palma de Mallorca

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
SKP Skopje

2 flyvninger per dag

2t 15m Vis pris
KFZ KukësZayed
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
AGP Málaga

1 flyvninger per dag

2t 45m Vis pris
BEG Beograd

1 flyvninger per dag

1t 50m Vis pris
BRI Bari

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
OPO Porto

1 flyvninger per dag

2t 40m Vis pris

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Flyplass (IATA) kode FKB
By Karlsruhe
Land Germany (DE)
Fullstendig plassering Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Breddegrad 48.779371
Lengdegrad 8.090753
Nettsted Baden-airpark.de
Vis på kart Google maps
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass
Karlsruhe/Baden-Baden flyplass

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass fasiliteter og tjenester

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass, også kjent som Baden Airpark, er en populær flyplass som ligger sørvest i Tyskland. Det fungerer som en inngangsport til den vakre regionen Baden og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme behovene til reisende. Enten du flyr for forretninger eller fritid, her er noen av de viktigste fasilitetene og tjenestene du kan forvente på Karlsruhe/Baden-Baden flyplass:

Terminalfasiliteter

 • Sjekk- i skranker: Den romslige og velutstyrte terminalen på Karlsruhe/Baden-Baden lufthavn har flere innsjekkingsskranker for å sikre en jevn og effektiv innsjekkingsprosess.
 • Sikkerhetssjekker: Passasjerer blir tatt gjennom sikkerhetskontroller for å garantere et trygt og sikkert miljø på flyplassen.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Nyt en shoppingtur på de forskjellige utsalgsstedene og avgiftsfrie butikkene som er tilgjengelige på flyplassen. Finn alt fra suvenirer til luksusvarer.
 • Restaurant og kafeer: Ta deg en matbit på flyplassens restauranter og kafeer, og tilbyr et variert utvalg av mat for å tilfredsstille ulike smaker.
 • Lounge: For passasjerer som leter etter komfort og avslapning, tilbyr Karlsruhe/Baden-Baden flyplass salonger hvor du kan slappe av før flyturen.
 • Bilutleie: Flere kjente bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisende å leie et kjøretøy ved ankomst.
 • Informasjonsskranke: Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, er flyplassens informasjonsskranke der for å gi nyttig veiledning.

Flyplasstjenester

 • Parkering: Karlsruhe/Baden-Baden lufthavn tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Velg mellom en rekke parkeringsfasiliteter, inkludert parkeringsplasser under tak og utendørs.
 • Transport: Flyplassen er godt forbundet med ulike transportalternativer, inkludert drosjer, busser og skyttelbuss, noe som gjør det enkelt å nå reisemålet ditt.
 • WiFi: Hold kontakten på hele flyplassen med gratis WiFi-tilgang, slik at du kan følge med på jobb, surfe på internett eller holde kontakten med familie og venner.
 • Minibanker og valutaveksling: Minibanker er tilgjengelige for dine bankbehov, og valutavekslingstjenester er lett tilgjengelige for å sikre at du har de nødvendige kontantene.
 • Bagasjetjenester: I tilfelle tapt eller skadet bagasje, tilbyr flyplassen en bagasjeservice for å hjelpe deg med å løse problemet.
 • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter og profesjonelt personale i tilfelle medisinske nødsituasjoner eller assistanse som kreves.
 • Barnefasiliteter: Reiser med barn er gjort enklere med utpekte lekeområder og fasiliteter for å holde de små underholdt.
 • Spesiell assistanse: Karlsruhe/Baden-Baden flyplass tilbyr spesiell assistanse for passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger for å sikre en komfortabel reise.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, prioriterer Karlsruhe/Baden-Baden flyplass passasjerers komfort og bekvemmelighet. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, streber denne flyplassen etter å gi en hyggelig opplevelse for alle reisende som passerer gjennom portene.


Karlsruhe/Baden-Baden flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Karlsruhe/Baden-Baden flyplass belirlenmiş IATA kodu FKB ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 4h 30m süren ve Boeing 737-800 (winglets) Passenger/BBJ2 ile gerçekleştirilen Tenerife South Airport (TFS) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Karlsruhe/Baden-Baden flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Wizz Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Karlsruhe şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Karlsruhe şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Karlsruhe/Baden-Baden flyplass (FKB) tercih edilen seçenektir.

Karlsruhe çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Karlsruhe civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella