Direktefly fra Kanas flyplass (KJI)

Utforsk 2 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kanas flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
AAT Altay

1 flyvninger per dag

0t 35m Vis pris
URC Urumqi

1 flyvninger per dag

1t 18m Vis pris

Kanas flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kanas flyplass
Flyplass (IATA) kode KJI
By Burqin
Land China (CN)
Fullstendig plassering Kanas flyplass
Breddegrad 48.817006
Lengdegrad 87.043000
Vis på kart Google maps

Kanas flyplassfasiliteter og tjenester

Kanas flyplass, som ligger i den vakre Xinjiang Uygur autonome regionen i Kina, tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å forbedre passasjerenes reiseopplevelse. Enten du ankommer, drar eller reiser gjennom denne flyplassen, kan du forvente en komfortabel og praktisk reise.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Den romslige og veldesignede terminalbygningen gir et innbydende miljø for reisende. Inne finner du en rekke butikker, restauranter og avgiftsfrie utsalgssteder for å dekke dine shopping- og spisebehov.
 • Lounge: Kanas Airport tilbyr førsteklasses salonger for passasjerer som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og andre fasiliteter for å hjelpe deg å slappe av før flyturen.
 • Duty-free shopping: Flyplassen har en rekke avgiftsfrie butikker hvor du kan kjøpe et bredt utvalg av produkter, inkludert kosmetikk, elektronikk, klær og lokale suvenirer. Dra nytte av konkurransedyktige priser og taxfree-shopping for å finne gode tilbud.
 • Restauranter og kafeer: Ta deg en matbit eller nyt en kopp kaffe på en av flyplassens mange restauranter og kafeer. Fra hurtigmatkjeder til lokale spisesteder, det er noe for enhver smak og preferanse.
 • Wi-Fi: Hold deg tilkoblet med gratis Wi-Fi i hele terminalbygningen. Dette gjør det mulig for passasjerer å surfe på internett, sjekke e-post og holde kontakten med sine kjære, noe som gjør tiden din på flyplassen mer produktiv og morsom.
 • Minibanker og valutaveksling: Beleilig plasserte minibanker og valutavekslingsskranker er tilgjengelig for passasjerer som trenger kontant- eller valutakonvertering.

Tjenester:

 • Informasjonsskranke: Bemannede informasjonsskranker finnes på hele flyplassen, hvor vennlig personell er klare til å hjelpe passasjerer med alle spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Enten du trenger veibeskrivelse, flyinformasjon eller generell assistanse, er det dedikerte personalet der for å hjelpe.
 • Bagasjetjenester: Kanas flyplass tilbyr effektive bagasjetjenester for å sikre problemfri håndtering av bagasjen din. Bagasjevogner er lett tilgjengelige for bruk, og en skranke for tapt og funnet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer i det sjeldne tilfellet med feilplasserte eiendeler.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller mindre helseproblemer, flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale på stedet for å tilby rask assistanse.
 • Transport: Alternativer for flyplasstransport er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen. Drosjer, leiebiler og skyttelbusser er blant de praktiske transporttjenestene for å hjelpe deg med å nå målet ditt.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Kanas flyplass er utstyrt med fasiliteter for funksjonshemmede passasjerer. Rullestolhjelp kan ordnes, og det er parkeringsplasser for funksjonshemmede og tilgjengelige toaletter på hele flyplassen.

Kanas flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kanas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kanas flyplass belirlenmiş IATA kodu KJI ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kanas flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 20m süren ve Boeing 737-700 Passenger ile gerçekleştirilen Ürümqi Diwopu International Airport (URC) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kanas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kanas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Joy Air, China Southern Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Burqin şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Burqin şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kanas flyplass (KJI) tercih edilen seçenektir.

Burqin çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Burqin civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella