Flygninger som går fra Kananga flyplass (KGA)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner med 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kananga flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FIH Kinshasa

1 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris
FBM Lubumbashi
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Kananga flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kananga flyplass
Flyplass (IATA) kode KGA
By Kananga
Land Democratic-Republic-of-Congo (CD)
Fullstendig plassering Kananga flyplass
Breddegrad -5.901227
Lengdegrad 22.475339
Vis på kart Google maps

Kananga flyplassfasiliteter og tjenester

Kananga flyplass, som ligger i Kasai-Oriental-provinsen i Den demokratiske republikken Kongo, er et viktig transportknutepunkt i regionen. Flyplassen betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Sjekk -innskranker: Kananga flyplass har flere innsjekkingsskranker for å lette effektiv behandling av passasjerer. Passasjerer kan sjekke inn bagasjen og få boardingkort før de fortsetter til sikkerhetskontrollen.
 • Ventesalonger: Flyplassen har komfortable ventesalonger hvor passasjerene kan slappe av før flyturen. Disse salongene er utstyrt med sittegrupper, ladestasjoner og gratis Wi-Fi-tilgang for reisendes bekvemmelighet.
 • Detaljhandel og servering: Kananga flyplass har en rekke butikker og spisemuligheter. Passasjerer kan utforske avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert lokalt håndverk, suvenirer og reiseutstyr. Dessuten er det restauranter og kafeer hvor reisende kan nyte et måltid eller ta en rask matbit.
 • Minibanker og valutaveksling: For å imøtekomme passasjerenes økonomiske behov, tilbyr flyplassen Minibanker og valutavekslingstjenester. Reisende kan enkelt ta ut kontanter eller veksle valuta for å oppfylle kravene deres.

Transport og parkering

 • Drosje: Kananga flyplass tilbyr drosjetjenester for å frakte passasjerer til deres ønskede destinasjoner. Disse drosjene er lett tilgjengelige utenfor terminalbygningen og gir en praktisk transportmåte for reisende.
 • Bilutleie: For de som foretrekker kjøring selv, har flyplassen bilutleie tilgjengelige tjenester. Passasjerer kan leie et kjøretøy fra anerkjente selskaper og utforske regionen i sitt eget tempo.
 • Parkering: Kananga flyplass tilbyr parkeringsfasiliteter for både korttids- og langtidsopphold. Reisende kan parkere kjøretøyene sine trygt mens de er borte, noe som sikrer trygghet under reisen.

Spesielle tjenester

 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger. Disse inkluderer ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for å sikre tilgjengelighet for alle.
 • Bagasjetjenester: Kananga flyplass tilbyr bagasjetjenester som bagasjetraller og bagasjeinnpakning for passasjerenes bekvemmelighet..
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinsk personell og fasiliteter i beredskap for å gi umiddelbar hjelp til passasjerer.
 • Tapt og funnet: I tilfelle passasjerer mister eiendelene sine, har Kananga flyplass en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe gjenforene reisende med gjenstandene sine.

Kananga flyplass streber etter å tilby en hyggelig og problemfri opplevelse for alle reisende som passerer gjennom portene. Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester sørger flyplassen for at passasjerene har alt de trenger under reisen.


Sıkça Sorulan Sorular

Kananga flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KGA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kananga flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kananga flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Lubumbashi International Airport (FBM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kananga flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kananga flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, CAA, Congo Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kananga şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kananga şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kananga flyplass (KGA) tercih edilen seçenektir.

Kananga çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kananga civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella