Flygninger som går fra Kalymnos nasjonale flyplass (JKL)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Kalymnos nasjonale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ATH Athen
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
KGS Kos Island
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris
LRS Leros
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 25m Vis pris

Kalymnos nasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kalymnos nasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode JKL
By Kalymnos
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Kalymnos nasjonale flyplass
Breddegrad 36.963333
Lengdegrad 26.940556
Vis på kart Google maps

Kalymnos nasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Kalymnos nasjonale flyplass, som ligger på den greske øya Kalymnos, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Enten du ankommer Kalymnos eller reiser fra øya, streber flyplassen etter å møte dine behov med sin moderne infrastruktur og fasiliteter.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassens terminal Bygningen er designet for å imøtekomme passasjerenes behov. Det gir et romslig og komfortabelt miljø med sittegrupper, butikker og restauranter.
 • Innsjekkingsskranker: Kalymnos nasjonale lufthavn tilbyr dedikerte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper. Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger og sette av bagasjen før de fortsetter til sikkerhetskontrollene.
 • Sikkerhetssjekker: Utstyrt med toppmoderne sikkerhetsteknologi, sikrer flyplassen en jevn og effektiv screeningsprosess for å opprettholde sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.
 • Rullebane: Flyplassen har en godt vedlikeholdt rullebane som egner seg for både innenlandske og internasjonale flyvninger, med plass til forskjellige flystørrelser.
 • Parkering: Praktiske parkeringsplasser er tilgjengelig for passasjerer som velger å kjøre sine egne kjøretøy til flyplassen. Parkeringsområdet er lett tilgjengelig og gir et sikkert miljø for kjøretøy.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for personer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Fasiliteter som ramper, heiser og handikapvennlige toaletter er tilgjengelige for å sikre at alle kan navigere på flyplassen komfortabelt.

Tjenester

 • Detaljhandel: Reisende kan utforske et utvalg av butikker som tilbyr en rekke varer, inkludert suvenirer, bøker, snacks og drinker. Disse butikkene gir en mulighet til å hente varer i siste liten før reisen.
 • Mat og drikke: Flyplassen har spisesteder hvor passasjerene kan ta en rask matbit eller nyte et komplett måltid. Fra kafeer som serverer kaffe og bakverk til restauranter som tilbyr lokal og internasjonal mat, det er noe som tilfredsstiller enhver appetitt.
 • Lounge: For de som søker avslapning og komfort, tilbyr Kalymnos National Airport salonger hvor passasjerene kan slappe av før flyreisen.. Nyt komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og en rekke fasiliteter for å gjøre ventetiden mer behagelig.
 • Bilutleie: Ulike bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir passasjerer muligheten til å leie et kjøretøy for å utforske Kalymnos i sitt eget tempo. Denne tjenesten gir fleksibilitet og bekvemmelighet for reisende som foretrekker å ha egen transport.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha. Det vennlige personalet står klare til å gi informasjon om flyreiser, flyplasstjenester og transportalternativer.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har Kalymnos National Airport som mål å gi en jevn og hyggelig opplevelse for alle reisende passerer gjennom dørene. Fra det øyeblikket du ankommer til tidspunktet for avreise, sørger flyplassen for at reisen din er stressfri og praktisk.


Kalymnos nasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kalymnos nasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kalymnos nasjonale flyplass belirlenmiş IATA kodu JKL ile tanımlanır.

Kalymnos nasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kalymnos nasjonale flyplass ile Athens International Airport 'Eleftherios Venizelos' (ATH) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kalymnos nasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kalymnos nasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sky Expres gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kalymnos şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kalymnos şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kalymnos nasjonale flyplass (JKL) tercih edilen seçenektir.

Kalymnos çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kalymnos civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella