Non-stop flyvning fra Kaluga flyplass (KLF)

Utforsk 4 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kaluga flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MRV Mineralnye Vody
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 30m Vis pris
LED Saint Petersburg
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
AER Sotsji
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 0m Vis pris
EVN Zvartnots
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 50m Vis pris

Kaluga flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kaluga flyplass
Flyplass (IATA) kode KLF
By Kaluga
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Kaluga flyplass
Breddegrad 54.550000
Lengdegrad 36.367000
Nettsted Airkaluga.ru
Vis på kart Google maps

Kaluga (Grabtsevo) flyplassfasiliteter og tjenester

Kaluga flyplass, også kjent som Grabtsevo flyplass, er en internasjonal flyplass som ligger i byen Kaluga, Russland. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å imøtekomme passasjerenes behov.

Fasiliteter

Flyplassen har en moderne og velutstyrt terminalbygning som sikrer en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Noen av nøkkelfasilitetene som er tilgjengelige på Kaluga flyplass inkluderer:

 • Innsjekkingsskranker: Det er flere innsjekkingsskranker tilgjengelig for å behandle passasjerer raskt og effektivt.
 • Bagasjehåndtering.: Flyplassen har et pålitelig bagasjehåndteringssystem for å sikre trygg og rettidig levering av bagasje.
 • Detaljhandel og spisesteder: Reisende kan nyte en rekke shopping- og spisesteder i terminalbygningen. Fra avgiftsfrie butikker til kafeer og restauranter, det er noe for enhver smak.
 • VIP-lounge: Kaluga flyplass tilbyr en VIP-lounge hvor passasjerene kan slappe av eller jobbe i et fredelig miljø mens de venter på flyreisen deres..
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er lett tilgjengelig for å gi assistanse og svare på alle spørsmål passasjerer måtte ha.
 • Minibank og valutaveksling: Av hensyn til internasjonale reisende har flyplassen Minibanker og valutavekslingsskranker.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr Kaluga flyplass også ulike tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse:

 • Flyassistanse: Flyplassen tilbyr flyinformasjonstjenester for å holde passasjerer oppdatert om ankomster, avganger og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
 • Transport: Reisende kan enkelt få tilgang til flyplassen med privat bil, taxi, eller offentlig transport. Flyplassen har rikelig med parkeringsplasser for de som foretrekker å kjøre bil.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer har kontorer på flyplassen, slik at passasjerer kan leie et kjøretøy og utforske byen når det passer dem selv.
 • Wi-Fi-tilgang: Kaluga flyplass tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett.
 • Medisinske tjenester: Et medisinsk senter er tilgjengelig på flyplass for å gi grunnleggende helsehjelp.
 • Tapt og funnet: Ved tapte gjenstander kan passasjerer kontakte Lost and Found-avdelingen for å få hjelp til å finne eiendelene sine.

Samlet sett gir Kaluga (Grabtsevo) flyplass passasjerer en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse. Enten det er shopping, spisesteder eller å finne informasjon, streber flyplassen etter å møte behovene til alle reisende som går gjennom dørene.


Kaluga flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kaluga flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kaluga flyplass belirlenmiş IATA kodu KLF ile tanımlanır.

Kaluga flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kaluga flyplass ile Sochi International Airport (AER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kaluga flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kaluga flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azimuth Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kaluga şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kaluga şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kaluga flyplass (KLF) tercih edilen seçenektir.

Kaluga çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kaluga civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella