Non-stop flyvning fra Kalmar flyplass (KLR)

Utforsk 3 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Kalmar flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ARN Stockholm

4 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
BMA Stockholm

3 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris
FRA Frankfurt
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 40m Vis pris

Kalmar flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kalmar flyplass
Flyplass (IATA) kode KLR
By Kalmar
Land Sweden (SE)
Fullstendig plassering Kalmar flyplass
Breddegrad 56.677373
Lengdegrad 16.287818
Nettsted Kalmarolandairport.se
Vis på kart Google maps

Kalmar flyplass fasiliteter og tjenester

Innledning

Kalmar flyplass, som ligger i det sørøstlige Sverige, tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Enten du ankommer eller drar, tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter for å møte dine behov.

Fasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Kalmar lufthavn har flere innsjekkinger skranker for å strømlinjeforme prosessen og minimere ventetiden.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen din kommer raskt og sikkert.
 • Restauranter og kafeer: Nyt et variert utvalg av spisesteder på flyplassen. Enten du er i humør for en rask matbit eller et måltid for å sitte ned, er det noe for enhver smak.
 • Butikker: Kalmar lufthavn har flere butikker hvor du kan handle siste liten reisenødvendigheter, suvenirer, klær og mer.
 • Duty-Free: Internasjonale reisende kan dra nytte av taxfree-shopping, og tilbyr avgiftsfrie priser på et bredt spekter av produkter.
 • Bilutleie: Trenger du transport ved ankomst? Kalmar flyplass huser anerkjente bilutleiefirmaer hvor du enkelt kan leie et kjøretøy.
 • Minibanker og valutaveksling: For enkelhets skyld er minibanker tilgjengelig over hele flyplassen, og valutavekslingstjenester tilbys for internasjonale reisende.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, noe som gjør det praktisk for de som kjører til flyplassen.
 • Trådløst internett: Hold kontakten med gratis Wi- Fi i hele lokalet, slik at du kan ta igjen jobben eller holde kontakten med dine kjære.

Tjenester

 • Informasjonsskranke: Hvis du har spørsmål eller trenger assistanse, er flyplassens informasjonsskranke bemannet med kunnskapsrikt personell som står klar til å hjelpe deg.
 • Tapt og funnet: Hvis du skulle miste en gjenstand under reisen, har Kalmar lufthavn en avdeling for tapt og funnet for å hjelp til å gjenforene deg med eiendelene dine.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Kontakt flyplassen på forhånd for å avtale nødvendig støtte.
 • Forretningssenter: For forretningsreisende tilbyr Kalmar flyplass et forretningssenter utstyrt med fasiliteter som utskrift, faksing og arbeidsstasjoner for å imøtekomme dine profesjonelle behov.
 • Lounge: Passasjerer som leter etter ekstra komfort kan få tilgang til flyplassloungene, som gir en rolig og avslappende atmosfære.
 • Lekeområde for barn: Reiser du med barn? Kalmar flyplass har et utpekt lekeområde for å holde barn underholdt før eller etter flyreiser.

Kalmar flyplass streber etter å gjøre reiseopplevelsen din så behagelig som mulig med sine omfattende fasiliteter og tjenester. Fra komfortable salonger til et bredt utvalg av butikker og spisesteder, flyplassen sørger for at alle dine behov blir dekket. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, har Kalmar lufthavn som mål å tilby en sømløs og hyggelig reise.


Kalmar flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kalmar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KLR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kalmar flyplass için atanmıştır.

Kalmar flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kalmar flyplass ile Frankfurt International Airport (FRA) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kalmar flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Kalmar flyplass hizmet vermektedir ve aralarında SAS, Air Dolomit gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kalmar şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kalmar şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kalmar flyplass (KLR) tercih ederler.

Kalmar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella