Spesialtilbud på flyvninger fra Kalaymyo flyplass (KMV)

Utforsk 3 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Kalaymyo flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RGN Yangon

2 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
MDL Mandalay

2 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris
NYW Monywa
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Kalaymyo flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kalaymyo flyplass
Flyplass (IATA) kode KMV
By Kalaymyo
Land Burma (MM)
Fullstendig plassering Kalaymyo flyplass
Breddegrad 23.188569
Lengdegrad 94.051145
Vis på kart Google maps

Kalaymyo flyplassfasiliteter og tjenester

Kalaymyo flyplass, som ligger i Sagaing-regionen i Myanmar, er et viktig transportknutepunkt som forbinder byen Kalaymyo med andre større byer i landet. Flyplassen tilbyr ikke bare viktige tjenester for reisende, men spiller også en avgjørende rolle for å fremme turisme og økonomisk utvikling i regionen.

Fasiliteter:

 • Terminalbygning: Den moderne terminalen bygningen av Kalaymyo flyplass har et romslig og komfortabelt miljø for passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Beleilig plasserte innsjekkingsskranker hjelper reisende med å fullføre de nødvendige prosedyrene på en organisert måte.
 • Bagasje Håndtering: Flyplassen tilbyr effektive og sikre bagasjehåndteringstjenester for å sikre passasjerenes sikkerhet og bekvemmelighet.
 • Ventesalonger: Komfortable ventesalonger utstyrt med sittegrupper og fasiliteter tilbyr et avslappende miljø for passasjerer før deres flyvninger.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder er tilgjengelige i terminalbygningen, og tilbyr en rekke lokale og internasjonale retter for å imøtekomme de ulike preferansene til reisende.
 • Detaljhandel: Ulike utsalgssteder inkluderer gavebutikker, bokhandlere og avgiftsfrie butikker, som lar reisende kjøpe suvenirer, lesemateriell eller avgiftsfrie varer før reisen.
 • Wi-Fi: Kalaymyo Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tjenester, slik at reisende kan holde seg tilkoblet og surfe på internett gjennom hele anlegget.

Tjenester:

 • Flyinformasjon: Informasjonstavler og kundeservice gir deg oppdatert dato flyinformasjon, for å sikre at passasjerer er informert om eventuelle endringer i rutetider eller forsinkelser.
 • Kundeservice: Godt trente og vennlige ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spørsmål, gi veibeskrivelse og tilby all nødvendig støtte.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har et medisinsk senter med kvalifiserte fagfolk som kan gi umiddelbar medisinsk hjelp om nødvendig.
 • Tapt og funnet: En dedikert avdeling håndterer tapte og funnet gjenstander, og sikrer at tapte gjenstander eiendeler blir returnert til sine rettmessige eiere.
 • Transporttjenester: Ulike transportalternativer, inkludert drosjer og bilutleie, er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen, og tilbyr praktiske og pålitelige transportløsninger.
 • Parkeringsfasiliteter: Rikelige parkeringsplasser er tilgjengelige for passasjerer som ønsker å parkere kjøretøyene sine på flyplassen under sine reiser.

Kalaymyo flyplass tilbyr et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig og stressende opplevelse -gratis reiseopplevelse for passasjerer. Flyplassens forpliktelse til å tilby moderne infrastruktur, komfortable fasiliteter og effektive tjenester bidrar til dens rolle som et viktig knutepunkt for både nasjonale og internasjonale reisende som besøker Sagaing-regionen og områdene rundt.


Kalaymyo flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kalaymyo flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KMV kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kalaymyo flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kalaymyo flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 45m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Yangon International Airport (RGN) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kalaymyo flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kalaymyo flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Myanmar National Airlines, Air KB ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kalaymyo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kalaymyo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kalaymyo flyplass (KMV) tercih edilen seçenektir.

Kalaymyo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella