Direktefly fra Kalat flyplass (KBH)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Kalat flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
MWZ Mwanza

1 flyvninger per dag

0t 40m Vis pris

Kalat flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kalat flyplass
Flyplass (IATA) kode KBH
By Kalat
Land Pakistan (PK)
Fullstendig plassering Kalat flyplass
Breddegrad 27.796969
Lengdegrad 66.639285
Vis på kart Google maps

Kalat flyplassfasiliteter og tjenester

Introduksjon

Kalat flyplass, som ligger i byen Kalat i Balochistan, Pakistan, tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for reisende. Denne artikkelen fremhever noen av hovedtrekkene til flyplassen, noe som gjør den til en viktig ressurs for de som vurderer å bruke anlegget.

Fasiliteter

 • Terminal: Kalat flyplass har en moderne, romslig terminalbygning utstyrt med komfortable sitteplasser og store venteområder.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr tilstrekkelige parkeringsplasser for både korttids- og langtidsbruk, noe som sikrer bekvemmeligheten for reisende som må forlate kjøretøyene sine kl. flyplassen.
 • Toaletter: Velholdte toaletter er tilgjengelig i hele terminalbygningen for passasjerenes bekvemmelighet.
 • Mat og drikke: Flyplassen huser en rekke mat- og drikkesteder som serverer både lokalt og internasjonalt kjøkken, som serverer de ulike smakene til reisende.
 • Shopping: Tollfrie butikker og butikker er tilstede i terminalen, som tilbyr en rekke produkter, inkludert suvenirer, klær, elektronikk og nødvendigheter.
 • Minibanker og valutaveksling: For å lette økonomiske transaksjoner er minibanker og valutavekslingsskranker praktisk plassert på flyplassen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Informasjon om ankomster og avganger kan enkelt nås gjennom flyvisningsmonitorer plassert i hele terminalen.
 • Bagasjehåndtering: Effektive bagasjehåndteringstjenester sikrer at reisendes bagasje transporteres trygt til og fra flyet.
 • Sikkerhet: Kalat flyplass opprettholder et høyt sikkerhetsnivå med dedikert personale, bagasjekontroll og omfattende overvåkingssystemer.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner gir flyplassen førstehjelp tjenester og tilgang til medisinsk fagpersonell.
 • Catering for spesielle behov: Flyplassen prioriterer tilgjengelighet for reisende med funksjonshemninger, med rullestolassistanse og spesialiserte fasiliteter tilgjengelig på forespørsel.
 • Transport: Ulike transportalternativer, inkludert drosjer og bilutleietjenester, er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen.

Sıkça Sorulan Sorular

Kalat flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

KBH kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Kalat flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kalat flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kalat flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kalat flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Precision Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kalat şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kalat şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kalat flyplass (KBH) tercih edilen seçenektir.

Kalat yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella