Non-stop flyvning fra Kalaburagi flyplass (GBI)

Utforsk 2 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Kalaburagi flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BLR Bangalore

2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
TIR Tirupati
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris

Kalaburagi flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kalaburagi flyplass
Flyplass (IATA) kode GBI
By Kalaburagi
Land India (IN)
Fullstendig plassering Kalaburagi flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Kalaburagi flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Kalaburagi flyplass, som ligger i byen Kalaburagi i delstaten Karnataka, India, er en moderne flyplass som tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for reisende. Enten du er en hyppig flyer eller besøker byen for første gang, sikrer denne flyplassen en praktisk og komfortabel reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: flyplassen tilbyr flere innsjekkingsskranker for å minimere ventetiden og sikre effektiv behandling av passasjerer.
 • Sikkerhet: Det er på plass strenge sikkerhetstiltak, inkludert bagasjekontroll og kroppsskannere, for å sikre sikkerheten og trivselen til alle reisende.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har et utvalg butikker og spisesteder, som gjør det mulig for passasjerer å slappe av og unne seg litt shopping eller nyte et måltid før flyturen.
 • Lounge: For passasjerer som ønsker en mer rolig og luksuriøs opplevelse, tilbyr Kalaburagi flyplass førsteklasses salonger utstyrt med komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Minibanker og valutaveksling: Banktjenester, inkludert minibanker og valutaveksling. skranker, er tilgjengelige for å møte passasjerenes økonomiske behov.
 • Informasjonsskranker: Flyplassen har informasjonsskranker med vennlig personale som er klare til å hjelpe passasjerene med spørsmål angående deres reise eller flyplassfasilitetene.

Transporttjenester

 • Taxitjenester: Passasjerer kan enkelt få tilgang til drosjer fra de angitte taxiholdeplassene utenfor flyplassterminalen, noe som sikrer praktisk transport til destinasjonene deres.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer har skranker på flyplassen, som tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike reisebehov og preferanser.
 • Offentlig transport: Praktiske busstjenester er tilgjengelige i nærheten av flyplassen, som kobler reisende til ulike deler av Kalaburagi og nærliggende byer.

Tilleggsfasiliteter

 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for private kjøretøy, noe som sikrer en problemfri opplevelse for de som velger å kjøre til flyplassen.
 • Rullestolhjelp: For å sikre inkludering tilbyr flyplassen rullestolassistanse for passasjerer med redusert mobilitet. Det anbefales å be om denne tjenesten på forhånd.
 • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne og hente eiendelene deres.
 • Medisinske fasiliteter: Kalaburagi lufthavn har førstehjelpsfasiliteter for å umiddelbart håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner som kan oppstå på flyplassens område.

Konklusjon

Kalaburagi lufthavn streber etter å tilby reisende med førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre deres totale flyplassopplevelse. Fra innsjekking til avreise sørger flyplassen for en jevn og problemfri reise. Enten du er på forretningsreise eller feriereise, dekker Kalaburagi lufthavn alle dine behov, noe som gjør den til inngangsporten til et hyggelig opphold i den vakre byen Kalaburagi.


Kalaburagi flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kalaburagi flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kalaburagi flyplass belirlenmiş IATA kodu GBI ile tanımlanır.

Kalaburagi flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kalaburagi flyplass ile Kempegowda International Airport (BLR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 25m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kalaburagi flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kalaburagi flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Shuttle America, Air Indi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kalaburagi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kalaburagi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Kalaburagi flyplass (GBI) tercih edilen seçenektir.

Kalaburagi yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella