Flygninger som går fra Kajaani flyplass (KAJ)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Kajaani flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HEL Vantaa

2 flyvninger per dag

1t 20m Vis pris

Kajaani flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Kajaani flyplass
Flyplass (IATA) kode KAJ
By Kajaani
Land Finland (FI)
Fullstendig plassering Kajaani flyplass
Breddegrad 64.284167
Lengdegrad 27.687500
Nettsted Finavia.fi
Vis på kart Google maps

Kajaani Airport fasiliteter og tjenester

Terminal

Kajaani Airport har en moderne og romslig terminal som gir en komfortabel og effektiv opplevelse for reisende. Med sitt elegante design og funksjonelle layout sikrer terminalen jevn navigering for både avreisende og ankommende passasjerer.

 • Innsjekkingsskranker: Terminalen har flere innsjekkingsskranker utstyrt med toppmoderne -kunstteknologi for rask og problemfri innsjekkingsprosess.
 • Sikkerhetssjekkpunkter: Flyplassen har velutstyrte sikkerhetssjekkpunkter for å ivareta sikkerheten til passasjerer og deres eiendeler.
 • Bagasje krav: Ved ankomst kan passasjerer enkelt finne bagasjeutleveringsområdet, hvor de enkelt kan hente bagasjen.
 • Toaletter: Rene og velholdte toaletter er tilgjengelige i hele terminalen.
 • Venteområde: Komfortable sitteplasser er tilgjengelig i terminalens venteområde, slik at passasjerene kan slappe av før flyturen.

Lounge

For reisende som ønsker en mer eksklusiv og luksuriøs opplevelse, Kajaani Airport tilbyr førsteklasses lounger hvor de kan slappe av og nyte en rekke fasiliteter.

 • Business Lounge: Business Lounge er utstyrt med komfortable sitteplasser, ladestasjoner og høyhastighets Wi-Fi, catering til behovene til forretningsreisende.
 • First-Class Lounge: Passasjerer som flyr på første klasse eller har elitestatus kan nyte First-Class Lounge, som gir et rolig miljø, førsteklasses spisemuligheter og dedikert assistanse fra personalet.

Detaljhandel og servering

Kajaani lufthavn sikrer at passasjerer har tilgang til ulike utsalgssteder og spisesteder for å dekke deres behov under oppholdet på flyplassen.

 • Tollfri shopping: Passasjerer kan unne seg avgiftsfri shopping i en rekke butikker, som tilbyr et bredt spekter av produkter som parfymer, kosmetikk, elektronikk og suvenirer.
 • Restauranter. og kafeer: Flyplassen har et utvalg restauranter og kafeer hvor reisende kan nyte deilige måltider, snacks og drikkevarer.

Transport

Kajaani lufthavn tilbyr praktiske transportmuligheter for passasjerer for å nå sine ønskede destinasjoner.

 • Taxitjenester: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og tilbyr en komfortabel og effektiv måte å nå destinasjonen på.
 • Bilutleietjenester: Passasjerer kan leie en bil fra et av de anerkjente bilutleieselskapene som ligger på flyplassen, noe som gir frihet og fleksibilitet til å utforske byen og dens omgivelser.

Tilgjengelighet

Kajaani Flyplassen prioriterer tilgjengelighet, og sikrer at alle passasjerer kan navigere i fasilitetene komfortabelt.

 • Tilgjengelighet for rullestolbrukere: Flyplassen har utpekte fasiliteter og tjenester for å imøtekomme passasjerer med redusert mobilitet, inkludert rullestolramper og tilgjengelige toaletter.
 • Assistansetjenester: Opplærte ansatte er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov med å gå om bord, avstigning og navigere på flyplassen.
Oppsummert tilbyr Kajaani flyplass en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til passasjerene. Med sin moderne terminal, komfortable salonger, varierte butikk- og spisemuligheter, praktisk transport og engasjement for tilgjengelighet, sikrer Kajaani Airport at enhver reisendes reise begynner og slutter på en høy tone.

Kajaani flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kajaani flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kajaani flyplass belirlenmiş IATA kodu KAJ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Kajaani flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Kajaani flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Kajaani flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Finnai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kajaani şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kajaani şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kajaani flyplass (KAJ) tercih ederler.

Kajaani yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella