Rimelige flyvninger fra Kahramanmaras flyplass (KCM)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Kahramanmaras flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IST Arnavutköy

1-2 flyvninger per dag

1t 45m Vis pris
ESB Ankara
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Kahramanmaras flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Kahramanmaras flyplass
Flyplass (IATA) kode KCM
By Kahramanmaras
Land Turkey (TR)
Fullstendig plassering Kahramanmaras flyplass
Breddegrad 37.539364
Lengdegrad 36.967222
Nettsted Kahramanmaras.dhmi.gov.tr
Vis på kart Google maps

Kahramanmaras flyplassfasiliteter og tjenester

Kahramanmaras flyplass ligger i Kahramanmaras, Tyrkia, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig opplevelse for reisende. Fra komfortable ventesalonger til ulike spisesteder, flyplassen er designet for å imøtekomme passasjerenes behov. Her er en oversikt over fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på Kahramanmaras flyplass:

1. Innsjekking og sikkerhet

Kahramanmaras flyplass tilbyr effektive innsjekkingsfasiliteter for å gjøre prosessen så smidig som mulig. Passasjerer kan enkelt sjekke inn bagasjen og få boardingkortet ved de angitte skrankene. I tillegg er sikkerhetstiltak på plass for å sikre sikkerheten til alle passasjerer.

2. Ventesalonger

Flyplassen har romslige og komfortable ventesalonger hvor passasjerene kan slappe av før flyet. Salongene tilbyr sittegrupper, ladestasjoner for elektroniske enheter og gratis Wi-Fi. Reisende kan slappe av og holde kontakten mens de venter på avreise.

3. Servering og forfriskninger

For de som ønsker å ta en matbit eller nyte en forfriskende drikke, tilbyr Kahramanmaras flyplass en rekke spisesteder. Passasjerer kan velge mellom kafeer, restauranter og snackbarer som serverer en rekke retter og drikkevarer. Enten du foretrekker en rask matbit eller et komplett måltid, er det tilgjengelige alternativer for ulike smaker.

4. Duty-free shopping

Reisende kan unne seg avgiftsfri shopping på Kahramanmaras flyplass. Passasjerer har tilgang til en rekke butikker som selger et bredt utvalg av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, elektronikk og lokale suvenirer. Tollfri shopping lar passasjerer dra nytte av taxfree-priser og finne unike varer å ta med hjem.

5. Bakketransport

For å lette transporten til og fra flyplassen er ulike bakketransportalternativer tilgjengelige. Passasjerer kan velge å ta taxi, leie biler eller benytte offentlig transport. Pålitelig og praktisk transport sikrer at reisende enkelt kan nå sine destinasjoner.

6. Tilgjengelighet

Kahramanmaras lufthavn streber etter å gi tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemninger. Flyplassen tilbyr spesielle assistansetjenester, inkludert tilgjengelige toaletter og utpekte parkeringsplasser. I tillegg er opplærte ansatte tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spesifikke behov eller krav de måtte ha.

7. Medisinske tjenester

Flyplassen har medisinske fasiliteter for å håndtere eventuelle helsekrise som kan oppstå under reisen. Opplært medisinsk personell er på stedet for å gi nødvendig medisinsk hjelp og støtte. Passasjerer kan være trygge ved å vite at medisinske tjenester er lett tilgjengelige om nødvendig.


Kahramanmaras flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Kahramanmaras flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Kahramanmaras flyplass belirlenmiş IATA kodu KCM ile tanımlanır.

Kahramanmaras flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Kahramanmaras flyplass ile Istanbul Airport (IST) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 45m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kahramanmaras flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Kahramanmaras flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Turkish Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Kahramanmaras şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Kahramanmaras şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Kahramanmaras flyplass (KCM) tercih ederler.

Kahramanmaras çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Kahramanmaras civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella