Non-stop flyvning fra Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn (BUQ)

Non-stop flyvninger til 4 destinasjoner via 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
JNB Johannesburg

2-3 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
HRE Harare

1-3 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
ADD Addis Abeba

1 flyvninger per dag

4t 50m Vis pris
VFA Victoria Falls
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode BUQ
By Bulawayo
Land Zimbabwe (ZW)
Fullstendig plassering Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn
Breddegrad -20.018333
Lengdegrad 28.624722
Vis på kart Google maps

Joshua Mqabuko Nkomo International Airport Fasiliteter og tjenester

Joshua Mqabuko Nkomo International Airport, tidligere kjent som Bulawayo International Airport, ligger nær Bulawayo, den nest største byen i Zimbabwe. Flyplassen fungerer som et viktig transportknutepunkt, og forbinder Bulawayo med ulike nasjonale og internasjonale destinasjoner. Det tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har et romslig innsjekkingsområde med flere skranker, noe som gjør innsjekkingsprosessen rask og effektiv.
 • Toll og immigrasjon: Passasjerer kan enkelt fullføre toll- og immigrasjonsprosedyrer etter deres ankomst eller avgang ved dedikerte skranker.
 • Bagasjeutlevering: Et godt organisert bagasjeutleveringsområde sikrer at passasjerer enkelt kan hente bagasjen ved ankomst.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder er tilgjengelige i terminalen, som tilbyr en rekke deilige snacks, måltider og drikkevarer.
 • Tollfri shopping: Duty -Gratisbutikker ligger i avgangssalongen, og gir reisende mulighet til å kjøpe et bredt utvalg av varer til taxfree-priser.
 • Bilutleie: Passasjerer kan leie kjøretøy fra pålitelige bilutleiefirmaer som er lokalisert på flyplassen, og muliggjør praktisk transport under besøket.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter på flyene deres.

Flyplasstjenester

 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert tapt og funnet service for å hjelpe passasjerer med å hente tapte gjenstander.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle nødstilfeller eller medisinske behov, tilbyr flyplassen medisinske fasiliteter med opplært personale for å tilby assistanse.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan dra nytte av flyplassens lekeområde, for å sikre at unge reisende blir underholdt.
 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker og valutavekslingstjenester er tilgjengelige, slik at passasjerer enkelt kan få tilgang til kontanter eller veksle valuta.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr parkeringsmuligheter for de som ankommer med private kjøretøyer, noe som sikrer praktiske og sikre parkeringsmuligheter.
 • Taxi og transport: Utenfor terminalen kan reisende finne taxitjenester og andre transportalternativer for å nå de ønskede destinasjonene.
 • Forretnings- og VIP-salonger: Forretningsreisende og VIP-er kan få tilgang til eksklusive salonger, som gir et stille og komfortabelt sted for arbeid eller avslapning.

Med sine moderne fasiliteter og tjenester, har Joshua Mqabuko Nkomo International Airport som mål å forbedre den generelle flyplassopplevelsen for passasjerer som reiser til eller fra Bulawayo. Flyplassens forpliktelse til å tilby kvalitetstjenester sikrer at både innenlandske og internasjonale reisende har en jevn reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu BUQ ile tanımlanır.

Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn ile Addis Ababa Bole International Airport (ADD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 50m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Fastjet, Airlink (South Africa), Air Zimbabwe, Ethiopian Airline gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Bulawayo şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Bulawayo şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Joshua Mqabuko Nkomo internasjonale lufthavn (BUQ) tercih ederler.

Bulawayo çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Bulawayo civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella