Direktefly fra Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn (NBO)

Non-stop flyvninger til 58 destinasjoner via 28 forskjellige flyselskaper

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode NBO
By Nairobi
Land Kenya (KE)
Fullstendig plassering Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Breddegrad -1.322710
Lengdegrad 36.926069
Nettsted Kaa.go.ke
Vis på kart Google maps
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn
Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn

Fasilitetene og tjenestene til Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn i Nairobi, Kenya, er et travelt flyknutepunkt som forbinder reisende til ulike nasjonale og internasjonale destinasjoner innenfor Afrika og utover. Flyplassen er kjent for sine moderne fasiliteter og enestående tjenester, og sikrer en jevn og hyggelig reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygninger: Jomo Kenyatta International Airport består av to terminaler, terminal 1 og terminal 2, begge utstyrt med toppmoderne fasiliteter og komfortable salonger.
 • Shopping og servering: Flyplassen har et omfattende utvalg av butikker, avgiftsfrie utsalgssteder, restauranter, kafeer og barer, som tilbyr reisende et mangfoldig utvalg av terapi- og spisesteder.
 • Banker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til ulike banktjenester, inkludert minibanker, valutavekslingsdisker og bankhaller, noe som sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester.
 • Bilutleietjenester: Reisende kan leie biler fra anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassen, noe som gir fleksibilitet for å utforske Kenya i sitt eget tempo.
 • Wi- Fi og Internett-tilgang: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære og få tilgang til viktig informasjon.
 • Bagasjefasiliteter: Bagasjehåndteringstjenester, inkludert bagasjetraller og bagasjeinnpakning, gjør det praktisk for passasjerer å administrere eiendelene sine og sikre problemfri reise.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Bemannede informasjonsskranker er strategisk plassert på flyplassen, gir veiledning, svarer på spørsmål og hjelper passasjerer med deres reiserelaterte behov.
 • Fast Track og VIP-tjenester: Passasjerer kan velge raske tjenester for å fremskynde immigrasjons- og sikkerhetsprosesser, og sikre en sømløs reise. VIP-lounger er også tilgjengelige for de som søker ekstra komfort og privatliv.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner er Jomo Kenyatta International Airport utstyrt med et medisinsk senter bemannet med kvalifiserte fagfolk som gir akutt medisinsk hjelp.
 • Barneomsorgstjenester: Det blir enklere å reise med små barn med barnepassfasiliteter, inkludert lekeområder og babygarderober, noe som sikrer en hyggelig opplevelse for familier.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert skrivebord for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å spore og hente tapte gjenstander, noe som gir trygghet under reisen.
 • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige utenfor terminalbygningene, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport, noe som gjør det praktisk for passasjerer å nå sine endelige destinasjoner.

Med sitt imponerende utvalg av fasiliteter og førsteklasses tjenester, står Jomo Kenyatta International Airport som en inngangsport til Kenya, og tar imot besøkende fra alle verdenshjørner samtidig som de sikrer deres komfort og bekvemmelighet.


Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu NBO ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 15h 0m süren ve Boeing 787-8 ile gerçekleştirilen John F. Kennedy International Airport (JFK) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 28 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Kenya Airways, Jambojet Limited, Far Eastern Air Transport, Precision Ai ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Nairobi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Nairobi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jomo Kenyatta internasjonale lufthavn (NBO) tercih edilen seçenektir.

Nairobi çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Nairobi civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella