Non-stop flyvning fra Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass (JOI)

Reis til 4 steder med 4

Günlük Planlanmış Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
VCP Campinas

3-4 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
GRU São Paulo

2 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
CGH São Paulo

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris
BPS Porto Seguro
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 35m Vis pris

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass
Flyplass (IATA) kode JOI
By Joinville
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass
Breddegrad -26.223657
Lengdegrad -48.801105
Vis på kart Google maps

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplassfasiliteter og tjenester

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass er en moderne og travel flyplass som ligger i Joinville, Santa Catarina, Brasil. Flyplassen tilbyr både innenlandske og internasjonale flyvninger en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning som gir et hyggelig miljø for passasjerer.
 • Restauranter og kafeer: Flere spisesteder, inkludert kafeer, snackbarer og restauranter er tilgjengelige, som serverer en rekke lokale og internasjonale retter.
 • Shopping: Reisende kan glede seg over å handle i avgiftsfrie butikker, gavebutikker og butikker som tilbyr et bredt utvalg av produkter, inkludert suvenirer, klær og elektronikk.
 • Lounge: For passasjerer For å søke ekstra komfort og privatliv er det VIP-salonger utstyrt med komfortable sitteplasser, arbeidsstasjoner og gratis forfriskninger.
 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen gir enkel tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester for reisendes bekvemmelighet.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, slik at besøkende enkelt kan leie et kjøretøy for deres reisebehov.
 • Parkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig for både kortsiktig og langtidsparkering, noe som sikrer en problemfri opplevelse for de som reiser med bil.
 • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerene kan holde kontakten under besøket.
 • Tilgjengelighet: Joinville-Lauro Carneiro de Loyola lufthavn er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med redusert mobilitet, og tilbyr tilgjengelighetsramper, heiser og utpekte parkeringsplasser.

Tjenester.

 • Informasjonsskranke: En dedikert informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål angående flyreiser, tjenester eller veibeskrivelser.
 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander, en tapt og funnet avdeling er til stede for å hjelpe passasjerer med å hente eiendelene sine.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og en klinikk for å sikre velvære til reisende i tilfelle helseproblemer nødstilfeller.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan stole på bagasjetjenester for assistanse med tapt, skadet eller forsinket bagasje.
 • Barnepasserom: Et barnepass utstyrt med fasiliteter for foreldre og små barn er tilgjengelig, og tilbyr et komfortabelt og trygt sted for familier.
 • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester, noe som gjør det praktisk for passasjerer å nå sine destinasjoner.
 • Sikkerhet: Joinville-Lauro Carneiro de Loyola lufthavn sørger for at strenge sikkerhetstiltak er på plass for å garantere sikkerhet og velvære for alle passasjerer.
 • Røykeområder: Spesielle røykeområder er tilgjengelige for de som ønsker å røyke.

Samlet sett prioriterer Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass passasjerkomfort og bekvemmelighet, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen. Enten du ankommer eller drar, kan reisende forvente en jevn og effektiv reise på denne moderne og velutstyrte flyplassen.


Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JOI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass için atanmıştır.

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass ile Porto Seguro Airport (BPS) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, LATAM Airlines, Go ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Joinville şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Joinville şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Joinville-Lauro Carneiro de Loyola flyplass (JOI) tercih ederler.

Joinville çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Joinville civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella