Non-stop flyvning fra Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice (KRK)

Reis til 110 steder med 23

Günlük Planlanmış Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice Kalkışlı Uçuşlar

Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Flyplass (IATA) kode KRK
By Kraków
Land Poland (PL)
Fullstendig plassering Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Breddegrad 50.076978
Lengdegrad 19.788119
Nettsted Krakowairport.pl
Vis på kart Google maps
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice
Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice

John Paul II internasjonale lufthavn Kraków?Balice fasiliteter og tjenester

John Paul II internasjonale lufthavn Kraków?Balice, som ligger i Balice, er den nest travleste flyplassen i Polen. Den betjener både innenlandske og internasjonale flyvninger og spiller en avgjørende rolle i å forbinde Kraków med resten av verden. Med sine moderne fasiliteter og en rekke tjenester har flyplassen som mål å gi en sømløs og hyggelig opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

Flyplassen har en rekke fasiliteter for å imøtekomme behovene. antall reisende:

  • Terminaler: Flyplassen har to passasjerterminaler, T1 og T2. T1 er hovedterminalen og håndterer de fleste flyvningene, mens T2 primært brukes til charter- og ikke-Schengen-flyvninger. Begge terminalene er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
  • Restauranter og kafeer: Reisende kan nyte en rekke spisesteder på flyplassen, med flere restauranter og kafeer som tilbyr en rekke retter. Enten du er i humør for en rask matbit eller et sittemåltid, er det noe for enhver smak.
  • Shopping: Flyplassen huser et utvalg av avgiftsfrie butikker, butikker og butikker, hvor passasjerer kan unne seg litt detaljhandelsterapi. Fra luksusmerker til lokale suvenirer, det er et bredt spekter av produkter tilgjengelig.
  • Lounge: For de som ønsker en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen førsteklasses salonger hvor reisende kan slappe av, jobb, eller nyt en rolig stund før flyturen.
  • Bilutleie: Passasjerer som ønsker å utforske byen kan leie en bil fra et av bilutleiefirmaene som er tilgjengelige på flyplassen. Denne praktiske tjenesten lar reisende ha friheten til å navigere i Kraków i sitt eget tempo.

Tjenester

I tillegg til sine eksepsjonelle fasiliteter, Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków? Balice tilbyr også en rekke tjenester:

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan enkelt få tilgang til flyinformasjon angående ankomster, avganger og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer via flyplassens nettsted eller informasjon tavler plassert på hele terminalene.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen tilbyr bagasjeinnpakning og bagasjeoppbevaring, noe som sikrer at passasjerer kan reise med trygghet.
  • Hjelp til passasjerer med redusert mobilitet: Flyplassen er forpliktet til å sikre tilgjengelighet for alle passasjerer. Dedikert personale og fasiliteter er tilgjengelig for å gi assistanse til passasjerer med redusert mobilitet.
  • Transport: Å reise til og fra flyplassen er praktisk med ulike transportalternativer, inkludert busser, drosjer og leiebiltjenester. Regelmessige busstjenester kobler flyplassen til sentrum og andre viktige steder.
  • Forretnings- og konferansefasiliteter: Flyplassen tilbyr moderne fasiliteter for møter, konferanser og forretningsarrangementer, utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å legge til rette for produktive og vellykkede sammenkomster.

John Paul II internasjonale lufthavn Kraków?Balice gir en optimal reiseopplevelse med sine omfattende fasiliteter og tjenester. Passasjerer kan nyte komforten og bekvemmeligheten til flyplassen mens de utforsker den vakre byen Kraków eller kobler til internasjonale destinasjoner.


Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice Sıkça Sorulan Sorular

Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice belirlenmiş IATA kodu KRK ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 10h 10m süren ve Boeing 787-9 ile gerçekleştirilen O'Hare International Airport (ORD) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice havalimanından ayrılan yolcular, 23 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Wizz Air, LOT - Polish Airlines, Lufthansa, easyJe ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Kraków şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Kraków şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Johannes Paul II internasjonale lufthavn Kraków–Balice (KRK) tercih edilen seçenektir.

Kraków yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella