Flygninger som går fra John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass (JST)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
IAD Washington

1 flyvninger per dag

1t 39m Vis pris
ORD Chicago

1 flyvninger per dag

1t 39m Vis pris

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass
Flyplass (IATA) kode JST
By Johnstown
Land United-States (US)
Fullstendig plassering John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass
Breddegrad 40.316111
Lengdegrad -78.833889
Nettsted Flyjohnstownairport.com
Vis på kart Google maps

John Murtha Johnstown?Cambria County Airport fasiliteter og tjenester

John Murtha Johnstown?Cambria County Airport (JST), som ligger i Cambria County, Pennsylvania, er en regional flyplass som betjener Greater Johnstown-området. Med en rekke fasiliteter og tjenester har flyplassen som mål å tilby en praktisk og effektiv reiseopplevelse for sine passasjerer.

Fasiliteter

Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter som imøtekommer passasjerenes behov. Disse inkluderer:

  • Terminalbygning: Den moderne terminalbygningen tilbyr et komfortabelt venteområde for passasjerer med sitteplasser, toaletter og gratis Wi-Fi i hele lokalet. Det gir også tilgjengelighet for rullestolbrukere.
  • Bagasjehenting: Flyplassen har et utpekt område for bagasjeutlevering der passasjerer kan hente bagasjen ved ankomst.
  • Parkering: Det er rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig på flyplassen. Passasjerer kan velge mellom kortsiktige, langsiktige og økonomiske parkeringsalternativer for å passe deres behov.
  • Bilutleie: Ulike bilutleiebyråer opererer på flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy som passer reisendes preferanser. Reservasjoner kan gjøres på forhånd eller ved ankomst på flyplassen.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr John Murtha Johnstown?Cambria County Airport flere tjenester for å forbedre reiseopplevelsen:

  • Flyinformasjon: Passasjerer har tilgang til oppdatert flyinformasjon, inkludert ankomster, avganger og forsinkelser. Denne informasjonen er tilgjengelig på flyplassens nettside og gjennom informasjonsskjermer i hele terminalbygningen.
  • Sikkerhet: Flyplassen opprettholder et høyt sikkerhetsnivå for å sikre sikkerheten til alle passasjerer. Opplært sikkerhetspersonell og moderne sikkerhetsteknologi er på plass for å gi et sikkert miljø.
  • Bespisning og shopping: Flyplassen har et utvalg spisesteder og butikker, slik at passasjerer kan nyte et måltid eller lete etter reisenødvendigheter i siste liten før flyet.
  • Baketransport: Ulike bakketransportalternativer er tilgjengelige for passasjerer, inkludert drosjer, skyttelbusser og offentlig transport, noe som muliggjør praktisk reise til og fra flyplassen.

Enten du er på forretningsreise eller feriereise, er John Murtha Johnstown?Cambria County Airport dedikert til å tilby kvalitetsfasiliteter og tjenester for å sikre en problemfri reiseopplevelse for alle passasjerer.


Sıkça Sorulan Sorular

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JST kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass için atanmıştır.

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass ile Washington Dulles International Airport (IAD) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 39m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Johnstown şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Johnstown şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla John Murtha Johnstown – Cambria County flyplass (JST) tercih ederler.

Johnstown yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella