Direktefly fra Jizan regionale flyplass (GIZ)

Non-stop flyvninger til 5 destinasjoner via 4 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Jizan regionale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RUH Riyadh

12 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris
JED Jeddah

11 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
DMM Dhahran

3 flyvninger per dag

2t 10m Vis pris
CAI Kairo

1 flyvninger per dag

3t 10m Vis pris
TIF Ta'if
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Jizan regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Jizan regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode GIZ
By Jazan
Land Saudi-Arabia (SA)
Fullstendig plassering Jizan regionale flyplass
Breddegrad 16.889359
Lengdegrad 42.570567
Vis på kart Google maps

Jizan regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Jizan regionale flyplass er en stor flyplass som ligger i Jizan, Saudi-Arabia. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen er utstyrt med ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

  • Terminalbygninger: Flyplassen har moderne terminalbygninger med romslige venteområder og sitteplasser. Disse terminalene er designet for å håndtere et stort antall passasjerer effektivt.
  • Detaljhandel og servering: Jizan Regional Airport tilbyr en rekke utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker, hvor reisende kan handle en rekke varer, inkludert parfymer, sjokolade og suvenirer. I tillegg er det ulike spisesteder tilgjengelig, som tilbyr både lokal og internasjonal mat.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korttids- og langtidsparkering. Dette gjør at passasjerer enkelt kan parkere kjøretøyene sine mens de er på reise.
  • Bagasjetjenester: Bagasjetjenester er tilgjengelige for å hjelpe passasjerene med bagasjen. Flyplassen tilbyr bagasjevogner, portiertjenester og bagasjeoppbevaring.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Passasjerer har tilgang til gratis Wi-Fi på hele flyplassen. Det er også tilgjengelige ladestasjoner for å holde deres elektroniske enheter drevet.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Flyplassen tilbyr visninger av flyinformasjon i sanntid for å holde passasjerene oppdatert om ankomster, avganger og eventuelle forsinkelser eller kanselleringer.
  • Passasjerhjelp: Jizan Regional Airport har et dedikert team med ansatte som er tilgjengelige for å hjelpe passasjerer med spørsmål, gi veibeskrivelse og sikre en jevn reiseopplevelse.
  • Tapt og funnet: I tilfelle tapte gjenstander kan passasjerer henvende seg til flyplassens tapte og funnet-avdeling for å få hjelp.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter utstyrt for å håndtere eventuelle medisinske nødsituasjoner. Opplærte fagfolk er tilgjengelige for å gi medisinsk hjelp om nødvendig.
  • Transport: Flere transportalternativer er tilgjengelige for passasjerer å reise til og fra flyplassen, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester streber Jizan Regional Airport etter å skape en hyggelig og problemfri opplevelse for reisende. Enten det er shopping, spisesteder eller reiseassistanse, er flyplassen godt utstyrt for å imøtekomme passasjerenes behov.


Jizan regionale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Jizan regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GIZ kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jizan regionale flyplass için atanmıştır.

Jizan regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Jizan regionale flyplass ile Cairo International Airport (CAI) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jizan regionale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Jizan regionale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Saudia, Flynas, Flyadeal, Nile Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Jazan şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Jazan şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Jizan regionale flyplass (GIZ) tercih ederler.

Jazan yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella