Rimelige flyvninger fra Jining Qufu flyplass (JNG)

Direkteflyvninger til 27 destinasjoner betjenes av 10 flyselskaper.

Jining Qufu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jining Qufu flyplass
Flyplass (IATA) kode JNG
By Jining
Land China (CN)
Fullstendig plassering Jining Qufu flyplass
Breddegrad 35.414509
Lengdegrad 116.585918
Nettsted Jnqfairport.com
Vis på kart Google maps

Jining Qufu Airport Fasiliteter og tjenester

Jining Qufu Airport, som ligger i Qufu City, Shandong-provinsen, er en moderne og travel flyplass som fungerer som en inngangsport til en av Kinas mest historisk betydningsfulle regioner. Den henvender seg til både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en godt designet og romslig terminalbygning, utstyrt med moderne fasiliteter og fasiliteter for å ta imot et stort antall passasjerer.
 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan sjekke inn for sine flyvninger ved de praktisk plasserte skrankene i terminalen. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe deg med innsjekkingsprosessen.
 • Detaljsalg: Flyplassen tilbyr en rekke utsalgssteder hvor passasjerene kan unne seg litt shopping. Enten det er suvenirer, bøker eller avgiftsfrie varer, er det noe for enhver smak.
 • Restauranter og kafeer: Sultne reisende kan finne en rekke spisesteder på flyplassen. Fra raske snacks til fulle måltider, det er spisesteder som serverer ulike smaker og preferanser.
 • Lounge: For passasjerer som leter etter en mer luksuriøs opplevelse, tilbyr flyplassen salonger hvor de kan slappe av, slapp av og nyt litt fred og ro før flyturen.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Jining Qufu Airport forstår viktigheten av å holde kontakten. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig over hele terminalen, og ladestasjoner er praktisk plassert slik at passasjerer kan lade opp enhetene sine.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker for banktjenester. behov, og valutavekslingstjenester tilbys også, noe som gjør det praktisk for internasjonale reisende.

Tjenester

 • Flyinformasjon: flyplassen gjør sitt ytterste for å sikre at passasjerene er godt informert om flyreisene deres. Digitale skjermer og kunngjøringssystemer gir oppdatert informasjon om ankomster, avganger og eventuelle endringer eller forsinkelser.
 • Bagasjetjenester: Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å hjelpe med bagasje- relaterte bekymringer, for eksempel tapt eller skadet bagasje. Bagasjevogner er lett tilgjengelige for passasjerer å transportere eiendelene sine enkelt.
 • Transport: Jining Qufu Airport tilbyr ulike transportalternativer til og fra flyplassen, inkludert drosjer, skyttelbusser og bil utleietjenester. Passasjerer kan velge hvilken transportmåte som passer deres behov.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk som kan gi nødvendig assistanse og støtte.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å gjøre reiser tilgjengelig for alle passasjerer. Spesiell assistanse er tilgjengelig for eldre mennesker, personer med funksjonshemninger eller de som trenger ekstra støtte.
 • Lekeområde for barn: For familier som reiser med små barn, har flyplassen et dedikert lekeområde hvor barna kan ha det gøy og bruke litt energi før eller etter reisen.

Samlet sett er Jining Qufu Airport forpliktet til å tilby en hyggelig og problemfri opplevelse for sine passasjerer. Med sine moderne fasiliteter og omfattende utvalg av tjenester, sikrer flyplassen at reisendes behov blir dekket og at reisen deres starter og slutter positivt.


Jining Qufu flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Jining Qufu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JNG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jining Qufu flyplass için atanmıştır.

Jining Qufu flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Jining Qufu flyplass ile Sanya Phoenix International Airport (SYX) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 30m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jining Qufu flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jining Qufu flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 10 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Guangxi Beibu Gulf Airlines, Chengdu Airlines, China Southern Airlines, China United Airlines, Shanghai Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jining şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Jining şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Jining Qufu flyplass (JNG) tercih ederler.

Jining çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jining civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella