Rimelige flyvninger fra Jijel Ferhat Abbas flyplass (GJL)

Non-stop flyvninger til 1 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Jijel Ferhat Abbas flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ALG Alger

1 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris

Jijel Ferhat Abbas flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Jijel Ferhat Abbas flyplass
Flyplass (IATA) kode GJL
By Jijel
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Jijel Ferhat Abbas flyplass
Breddegrad 36.793393
Lengdegrad 5.877775
Vis på kart Google maps

Jijel Ferhat Abbas flyplass fasiliteter og tjenester

Jijel Ferhat Abbas flyplass, som ligger i Jijel, Algerie, er en moderne internasjonal flyplass som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Den tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester som sikrer en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker. skranker for å hjelpe passasjerene med å fullføre formalitetene før flyreisen raskt og effektivt.
 • Detaljsalg: Terminalen inkluderer ulike utsalgssteder hvor reisende kan handle en rekke produkter, inkludert avgiftsfrie varer, suvenirer, snacks, og drikkevarer.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke lokale og internasjonale retter på flyplassens restauranter og kafeer. Spisealternativene imøtekommer ulike preferanser og kostholdskrav.
 • Lounge: Jijel Ferhat Abbas Airport tilbyr komfortable salonger hvor passasjerene kan slappe av, få tilgang til Wi-Fi og nyte gratis snacks og drikke.
 • Minibanker og valutaveksling: Terminalen er utstyrt med minibanker og valutavekslingsskranker for å lette finansielle transaksjoner og valutaveksling for både ankomster og avganger.

Flyplasstjenester

 • Bilutleie: Reisende kan benytte seg av leiebiltjenester på flyplassen, noe som gjør det enkelt å utforske regionen når det passer for dem.
 • Taxitjenester: Drosjer er lett tilgjengelige på Jijel Ferhat Abbas flyplass, som tilbyr en effektiv og praktisk måte å nå ulike destinasjoner i byen på.
 • Medisinsk assistanse: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi umiddelbar hjelp i nødstilfeller eller medisinske behov.
 • Bagasjetjenester: Passasjerer kan finne bagasjetjenester som bagasjehåndtering, tapt og funnet, og bagasjeinnpakning for å sikre sikkerheten og bekvemmeligheten til eiendelene deres.
 • Forretningsfasiliteter: For forretningsreisende tilbyr flyplassen konferanserom, forretningssentre og Wi-Fi-tilkobling, slik at de kan gjennomføre møter eller arbeide mens de venter på flyene.

Tilgjengelighet og transport

 • Parkering: Jijel Ferhat Abbas flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplasser for reisende som velger å kjøre til flyplassen.
 • Offentlig transport: Reisende kan enkelt få tilgang til flyplassen via offentlig transport som busser eller skyttelbusser, som kobler flyplassen til ulike deler av flyplassen. by.

Samlet sett streber Jijel Ferhat Abbas Airport etter å gi passasjerene en hyggelig reiseopplevelse gjennom sine velutstyrte terminalfasiliteter og et bredt spekter av tjenester. Flyplassens tilgjengelighet og transportmuligheter forbedrer ytterligere bekvemmeligheten ved å reise til og fra Jijel, Algerie.


Sıkça Sorulan Sorular

Jijel Ferhat Abbas flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jijel Ferhat Abbas flyplass belirlenmiş IATA kodu GJL ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jijel Ferhat Abbas flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jijel Ferhat Abbas flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jijel Ferhat Abbas flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Algeri ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jijel şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jijel şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jijel Ferhat Abbas flyplass (GJL) tercih edilen seçenektir.

Jijel çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jijel civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella