Direktefly fra Jiamusi Dongjiao flyplass (JMU)

Non-stop flyvninger til 10 destinasjoner via 6 forskjellige flyselskaper

Jiamusi Dongjiao flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Jiamusi Dongjiao flyplass
Flyplass (IATA) kode JMU
By Jiamusi
Land China (CN)
Fullstendig plassering Jiamusi Dongjiao flyplass
Breddegrad 46.845394
Lengdegrad 130.455410
Nettsted Haerbinairport.com.cn
Vis på kart Google maps

Jiamusi Dongjiao flyplassfasiliteter og tjenester

Introduksjon

Jiamusi Dongjiao flyplass er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i Jiamusi City, Heilongjiang-provinsen, Kina. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen er forpliktet til å gi passasjerer en hyggelig og komfortabel reiseopplevelse med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester.

Fasiliteter

Jiamusi Dongjiao Airport tilbyr en rekke fasiliteter for å sikre bekvemmelighet og komfort for reisende:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning utstyrt med alle essensielle fasiliteter, som venteområder, vaskerom og informasjonsskranker.
  • Detaljhandel. og servering: Passasjerer kan nyte en rekke butikker, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder, som tilbyr et bredt utvalg av varer. Det er også flere restauranter og kafeer som serverer forskjellige smaker og preferanser, hvor reisende kan ta en matbit eller nyte en forfriskende drink.
  • Bilutleie: For reisende som leter etter fleksibilitet i transport, tilbyr flyplassen bilutleie tjenester. Ulike anerkjente utleiebyråer opererer på stedet, og tilbyr en rekke kjøretøy for å dekke ulike behov.
  • Parkering: Jiamusi Dongjiao flyplass tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både kortsiktige og langsiktige besøkende. Parkeringsplassene er godt vedlikeholdt og praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen.
  • VIP-lounger: Flyplassen har dedikerte VIP-lounger som gir et eksklusivt og komfortabelt miljø for premium-passasjerer. Disse salongene tilbyr fasiliteter som gratis forfriskninger, Wi-Fi-tilgang og komfortable sittegrupper.

Tjenester

For å forbedre reiseopplevelsen tilbyr flyplassen ulike tjenester:

  • Bagasjetjenester: Jiamusi Dongjiao flyplass sikrer effektiv håndtering av bagasje. Passasjerer kan finne bagasjeassistanse, skadetjenester og lagringsfasiliteter i terminalbygningen.
  • Informasjonsskranker: Reisende kan henvende seg til det vennlige personalet ved flyplassens informasjonsskranker for å få hjelp angående flyruter, flyplassfasiliteter, transportmuligheter, og andre forespørsler.
  • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett i ventetiden.
  • Medisinsk Tjenester: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Jiamusi Dongjiao lufthavn medisinske fasiliteter og trent personell som er klare til å gi nødvendig assistanse og førstehjelp.
  • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer hente de tapte gjenstandene sine på flyplassens område. Reisende kan rapportere eller spørre om tapte eiendeler ved denne serviceskranken.

Med sine moderne fasiliteter og praktiske tjenester streber Jiamusi Dongjiao Airport etter å tilby en komfortabel og problemfri reiseopplevelse for alle sine passasjerer, noe som gjør det til en ideell inngangsport til den vakre byen Jiamusi.


Sıkça Sorulan Sorular

Jiamusi Dongjiao flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JMU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jiamusi Dongjiao flyplass için atanmıştır.

Jiamusi Dongjiao flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Jiamusi Dongjiao flyplass ile Shanghai Pudong International Airport (PVG) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 3h 40m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jiamusi Dongjiao flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jiamusi Dongjiao flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 6 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air China, China Eastern Airlines, Chengdu Airlines, Shandong Airlines, China Southern Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jiamusi şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jiamusi şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jiamusi Dongjiao flyplass (JMU) tercih edilen seçenektir.

Jiamusi çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jiamusi civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella