Flygninger som går fra Jersey flyplass (JER)

Utforsk 26 steder med 9 forskjellige transportører

Jersey flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jersey flyplass
Flyplass (IATA) kode JER
By Jersey
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Jersey flyplass
Breddegrad 49.207464
Lengdegrad -2.195221
Nettsted Jerseyairport.com
Vis på kart Google maps

Jersey Airport Fasiliteter og tjenester

Jersey Airport er et viktig transportknutepunkt som ligger på øya Jersey, som er den største av Kanaløyene. Flyplassen tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

Jersey lufthavns terminal huser en rekke fasiliteter for å imøtekomme reisendes behov:

 • Innsjekking: Flyplassen tilbyr effektive innsjekkingsskranker for avgangsflyvninger, slik at passasjerer enkelt kan fullføre innsjekkingsprosessen.
 • Sikkerhet: Sikre sikkerheten til passasjerer er en topp prioritet på Jersey lufthavn, og toppmoderne sikkerhetstiltak er på plass for å opprettholde et sikkert miljø.
 • Detaljhandel: Terminalen har et utvalg utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie utsalgssteder. butikker, motebutikker og nærbutikker, som tilbyr en rekke produkter for å forbedre shoppingopplevelsen.
 • Mat og drikke: Passasjerer kan velge mellom ulike spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og barer, hvor de kan nyt en rask matbit eller et rolig måltid før flyreisen.
 • Lounge: Jersey Airport tilbyr komfortable salonger for passasjerer som ønsker en mer eksklusiv og avslappende opplevelse mens de venter på flyreisen.
 • Wi- Fi: Gratis Wi-Fi-tilgang er tilgjengelig over hele terminalen, noe som gjør det mulig for reisende å holde kontakten og følge med på jobb eller kommunisere med sine kjære.
 • Babyomkledningsfasiliteter: Familier med små barn kan finne dedikerte stellefasiliteter for babyer. over hele terminalen, noe som gjør det mer praktisk for foreldrene.

Tjenester

Jersey Airport tilbyr en rekke tjenester for å sikre passasjerenes komfort og bekvemmelighet:

 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer som ligger innenfor flyplassens område, noe som gir dem fleksibilitet og frihet til å utforske den vakre øya.
 • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig parkeringsplasser, inkludert kortsiktige og langsiktige alternativer, for både avlevering og henting av passasjerer, samt for de som reiser på lengre turer.
 • Taxi: For en rask og problemfri reise, passasjerer kan leie en taxi som er tilgjengelig rett utenfor terminalbygningen.
 • Tapt og funnet: Hvis noen gjenstander går tapt eller blir borte på flyplassens område, er en dedikert tapt og funnet-tjeneste tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med å finne eiendelene deres.
 • Spesiell assistanse: Jersey Airport er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter og tjenester for passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov, for å sikre en komfortabel og inkluderende reiseopplevelse.

Samlet sett, Jersey lufthavns utmerkede fasiliteter og tjenester bidrar til en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten det er shopping, bespisning eller tilgang til viktige tjenester, kan besøkende forvente et høyt nivå av bekvemmelighet og komfort på denne velutstyrte flyplassen.


Sıkça Sorulan Sorular

Jersey flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JER kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jersey flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jersey flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 0m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Ibiza Airport (IBZ) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jersey flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jersey flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 9 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Blue Islands, easyJet, British Airway ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jersey şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jersey şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jersey flyplass (JER) tercih edilen seçenektir.

Jersey yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella