Direktefly fra Jericoacoara flyplass (JJD)

Reis til 5 steder med 4

Günlük Kalkış Programı Jericoacoara flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
GRU São Paulo

3 flyvninger per dag

3t 35m Vis pris
FOR Fortaleza

1-2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris
VCP Campinas
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 20m Vis pris
CGH São Paulo
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 35m Vis pris
THE Teresina
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 55m Vis pris

Jericoacoara flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Jericoacoara flyplass
Flyplass (IATA) kode JJD
By Cruz
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Jericoacoara flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Jericoacoara flyplassfasiliteter og tjenester

Jericoacoara, en vakker kystby som ligger i Brasil, tiltrekker seg turister fra hele verden med sine fantastiske strender, sanddyner og naturlige skjønnhet. For å imøtekomme det økende antallet besøkende, åpnet de lokale myndighetene nylig Jericoacoara flyplass, som gir enkel tilgang til dette paradiset. La oss utforske fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på denne nyetablerte flyplassen.

1. Terminalbygning:

Jericoacoara lufthavns terminalbygning er romslig, moderne og godt utstyrt for å imøtekomme behovene til reisende. Med sin slanke, moderne design tilbyr den et komfortabelt og innbydende miljø for passasjerer.

2. Innsjekking og sikkerhet:

Innsjekkingsprosessen på Jericoacoara flyplass er jevn og effektiv, og sikrer minimale ventetider for passasjerer. Flyplassen prioriterer passasjersikkerhet, og har derfor iverksatt strenge sikkerhetstiltak, inkludert bagasjekontroll og grundige kroppsskanninger.

3. Detaljhandel og servering:

Mens de venter på flyreiser, kan passasjerer nyte en rekke shopping- og spisesteder på Jericoacoara flyplass. Flyplassen har en rekke utsalgssteder, inkludert avgiftsfrie butikker, som tilbyr et utvalg av suvenirer, lokalt håndverk og internasjonale merker. I tillegg er det flere restauranter og kafeer tilgjengelig, som serverer både lokale og internasjonale retter.

4. Transport og parkering:

Jericoacoara flyplass tilbyr praktiske transportmuligheter til og fra flyplassen. Passasjerer kan enkelt finne drosjer og bilutleie like utenfor terminalbygningen, slik at de enkelt kan utforske byen og områdene rundt. For de som kjører til flyplassen, er det rikelig med parkeringsplasser tilgjengelig.

5. Tilgjengelighet:

Flyplassen er designet for å være tilgjengelig for alle passasjerer, inkludert de med mobilitetsutfordringer. Det tilbyr ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for funksjonshemmede. I tillegg er personalet på Jericoacoara flyplass alltid klar til å hjelpe reisende i nød.

6. Støttetjenester:

For å gjøre reiseopplevelsen mer praktisk, tilbyr Jericoacoara flyplass ulike støttetjenester. Disse inkluderer en helpdesk, der passasjerer kan få informasjon og assistanse angående fly, bagasje og generelle henvendelser om flyplassen. Flyplassen tilbyr også gratis Wi-Fi, slik at reisende kan holde kontakten under besøket.

7. Avgangs- og ankomstsalonger:

Jericoacoara flyplass har velutstyrte avgangs- og ankomstsalonger, noe som sikrer en komfortabel opplevelse for passasjerer før og etter deres flyvninger. Salongene tilbyr komfortable sitteplasser, ladepunkter for elektroniske enheter og rene toalettfasiliteter.

8. Flyinformasjon:

Flyplassen gir flyinformasjon i sanntid, slik at passasjerer kan holde seg oppdatert om avgangs- eller ankomsttider. Digitale skjermer er strategisk plassert i hele terminalbygningen, noe som sikrer enkel tilgang til flydetaljer for alle reisende.

9. Medisinske fasiliteter:

I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Jericoacoara flyplass et medisinsk senter utstyrt for å håndtere førstehjelp og mindre medisinsk hjelp. For mer alvorlige tilfeller kan flyplasspersonalet arrangere transport til nærliggende medisinske fasiliteter.

Jericoacoara flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester designet for å forbedre reiseopplevelsen til besøkende til denne vakre kystbyen. Med sine moderne bekvemmeligheter, praktisk transport og utmerket kundeservice, sikrer flyplassen en sømløs og hyggelig reise for alle passasjerer.


Jericoacoara flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Jericoacoara flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jericoacoara flyplass belirlenmiş IATA kodu JJD ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jericoacoara flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 35m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen São Paulo/Guarulhos–Governador André Franco Montoro International Airport (GRU) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jericoacoara flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Jericoacoara flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Azul, LATAM Airlines, Passaredo, Go gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Cruz şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Cruz şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jericoacoara flyplass (JJD) tercih edilen seçenektir.

Cruz çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Cruz civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella