Flygninger som går fra Jeki flystripe (JEK)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner med 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Jeki flystripe Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
RYL Nedre Zambezi nasjonalpark

1 flyvninger per dag

0t 10m Vis pris
LUN Lusaka
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

2 flyvninger per dag

0t 38m Vis pris
MFU Mfuwe
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Jeki flystripe hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jeki flystripe
Flyplass (IATA) kode JEK
By Jeki flystripe
Land Zambia (ZM)
Fullstendig plassering Jeki flystripe
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Jeki Airstrip fasiliteter og tjenester

Hvis du reiser til Jeki Airstrip, kan du forvente å finne en rekke fasiliteter og tjenester designet for å gjøre reisen din mer praktisk og fornøyelig. Denne flystripen ligger i hjertet av Jeki, og passer for både innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr moderne bekvemmeligheter og utmerket kundeservice til alle passasjerer.

Fasiliteter:

Følgende fasiliteter er tilgjengelig på Jeki Airstrip:

  • Terminalbygning: Jeki Airstrip har en toppmoderne terminalbygning utstyrt med komfortable sittegrupper og ventesalonger.
  • Detaljhandel og servering: passasjerer kan nyte en rekke terapi- og spisesteder tilgjengelig på flyplassen. Det er avgiftsfrie butikker som tilbyr en rekke produkter som klær, tilbehør, elektronikk og lokalt håndverk. I tillegg serverer et utvalg av restauranter, kafeer og snackbarer både lokale og internasjonale retter.
  • Minibanker og valutaveksling: For enkelhets skyld har Jeki Airstrip minibanker og valutavekslingsdisker i terminalen. Du kan enkelt ta ut kontanter eller veksle valuta før eller etter flyturen.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter for både korte og lengre opphold, noe som sikrer en problemfri opplevelse for sjåførene.
  • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på nettet mens de venter på flyreisen.

Tjenester:

Jeki Airstrip tilbyr ulike tjenester for å forbedre reiseopplevelsen din:

  • Bagasjehåndtering: Profesjonelt personale er tilgjengelig for å hjelpe til med bagasjehåndtering, og sørger for at eiendelene dine transporteres trygt fra innsjekkingsskranken til flyet.
  • Rullestolhjelp: Flyplassen gir rullestolassistanse på forespørsel. Opplært personale vil være tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet under reisen.
  • Tapt og funnet: I tilfelle noen mangler eller feilplasserte gjenstander, er en dedikert avdeling for tapt og funnet tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne eiendelene dine.
  • Informasjonsskranker: Det vennlige og kunnskapsrike personalet er stasjonert ved informasjonsskranker over hele terminalen for å gi assistanse, svare på spørsmål og veilede passasjerer til deres ønskede destinasjoner.
  • Medisinske tjenester: Jeki Airstrip har et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk til å håndtere mindre nødsituasjoner og gi grunnleggende medisinsk hjelp om nødvendig.

Med sitt omfattende utvalg av moderne fasiliteter og tjenester, er Jeki Airstrip forpliktet til å sikre en sømløs og komfortabel reiseopplevelse for hver passasjer. Oppdag bekvemmeligheten og gjestfriheten til denne eksepsjonelle flyplassen under din neste tur.


Jeki flystripe Sıkça Sorulan Sorular

Jeki flystripe için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jeki flystripe belirlenmiş IATA kodu JEK ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jeki flystripe havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 30m süren ve Cessna (Light aircraft-single turboprop engine) ile gerçekleştirilen Mfuwe Airport (MFU) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jeki flystripe havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Jeki flystripe hizmet vermektedir ve aralarında gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Jeki flystripe şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jeki flystripe şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jeki flystripe (JEK) tercih edilen seçenektir.

Jeki flystripe yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella