Direktefly fra Jeju internasjonale flyplass (CJU)

Reis til 20 steder med 13

Jeju internasjonale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Jeju internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode CJU
By Jeju
Land Korea (KR)
Fullstendig plassering Jeju internasjonale flyplass
Breddegrad 33.510414
Lengdegrad 126.491353
Nettsted Airport.co.kr
Vis på kart Google maps
Jeju internasjonale flyplass
Jeju internasjonale flyplass
Jeju internasjonale flyplass
Jeju internasjonale flyplass
Jeju internasjonale flyplass
Jeju internasjonale flyplass

Jeju internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Jeju internasjonale lufthavn, som ligger i byen Jeju i Sør-Korea, er den nest travleste flyplassen i landet. Den fungerer som en viktig inngangsport for innenlandske og internasjonale flyvninger, og tilbyr en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Jeju internasjonale lufthavn har en rekke innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper, slik at passasjerer kan fullføre innsjekkingsprosessen raskt og effektivt.
 • Bagasje Tjenester: Bagasjetjenester på flyplassen inkluderer bagasjeinnpakning, lagring og levering. Passasjerer kan også finne tapte og funnet tjenester for å hente tapte gjenstander.
 • Detaljhandel og servering: Flyplassen har et bredt utvalg av butikker, boutiquer og avgiftsfrie butikker, som tilbyr alt fra luksusmerker til lokale suvenirer. Det finnes også mange restauranter, kafeer og snackbarer hvor passasjerer kan ta en matbit eller nyte en drink.
 • Lounge: Jeju internasjonale lufthavn har salonger for passasjerer som ønsker en mer eksklusiv opplevelse. Disse salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger, Wi-Fi, ladestasjoner og forretningsfasiliteter.
 • Medical Center: I nødstilfeller eller medisinsk hjelp er det et medisinsk senter utstyrt med avanserte fasiliteter og bemannet av utdannede fagfolk.
 • Babyomsorgsfasiliteter: Flyplassen forstår behovene til reisende familier og tilbyr babypleierom utstyrt med stellestasjoner, matrom og lekeområder.

Transporttjenester

 • Taxier: Besøkende kan enkelt få tilgang til drosjer utenfor flyplassterminalen, noe som sikrer problemfri transport til destinasjonen.
 • Busser: Det er forskjellige busstjenester tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr praktisk transport til forskjellige deler av øya.
 • Leiebiler: Passasjerer kan leie biler fra kjente bilutleiefirmaer i nærheten av flyplassen, noe som gir fleksibilitet og frihet til å utforske Jeju-øya i sitt eget tempo.

Tilleggstjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Flyplassen tilbyr minibanker der passasjerer kan ta ut kontanter, samt valutavekslingstjenester for å ta imot internasjonale reisende.
 • Wi-Fi: Jeju internasjonale lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen.
 • Informasjonsskranker: Vennlig ansatte er tilgjengelige ved informasjonsskranker for å gi assistanse, svare på spørsmål og gi veiledning angående flyplassfasiliteter og tjenester.

Samlet sett går Jeju internasjonale lufthavn utover for å gi passasjerer en sømløs reise erfaring. Med sine moderne fasiliteter, omfattende utvalg av tjenester og engasjement for kundetilfredshet, sikrer flyplassen at reisende kan begynne og avslutte reisen på en positiv måte.


Sıkça Sorulan Sorular

Jeju internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CJU kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jeju internasjonale flyplass için atanmıştır.

Jeju internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Jeju internasjonale flyplass ile Singapore Changi Airport (SIN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jeju internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 13 taşıyıcı, Jeju internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Korean Air, T´Way Air, Asiana Airlines, Jeju Air, Jin Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Jeju şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jeju şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jeju internasjonale flyplass (CJU) tercih edilen seçenektir.

Jeju çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jeju civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Jeju internasjonale flyplass (CJU)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella