Direktefly fra Jamnagar flyplass (JGA)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 2 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Jamnagar flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BOM Mumbai

1 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
BLR Bangalore
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris
HYD Hyderabad
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 20m Vis pris

Jamnagar flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jamnagar flyplass
Flyplass (IATA) kode JGA
By Jamnagar
Land India (IN)
Fullstendig plassering Jamnagar flyplass
Breddegrad 22.460711
Lengdegrad 70.015896
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Jamnagar flyplassfasiliteter og tjenester

Jamnagar flyplass ligger i den vestlige indiske delstaten Gujarat, og er et travelt transportknutepunkt som betjener både innenlands og internasjonale flyvninger. Det gir passasjerene en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse. Her fremhever vi noen hovedtrekk ved Jamnagar flyplass:

1. Terminalbygning

Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som imøtekommer behovene til reisende. Den tilbyr et komfortabelt venteområde med rikelig med sitteplasser, noe som sikrer at passasjerene får en avslappende opplevelse mens de venter på flyreisen.

2. Bagasjetjenester

Jamnagar flyplass tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester, som sikrer at bagasjen håndteres med forsiktighet og leveres raskt til passasjerene. Et dedikert team med ansatte er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte spørsmål eller bekymringer.

3. Mat og drikke

Flere spisesteder og kafeer ligger innenfor flyplassens lokaler, og tilbyr en rekke kulinariske valg som passer forskjellige smaker og preferanser. Passasjerer kan nyte en rekke deilige snacks, drikkevarer og komplette måltider, noe som gjør ventetiden på en flytur morsommere.

4. Duty-Free Shopping

En avgiftsfri butikk er tilgjengelig på Jamnagar flyplass, som tilbyr et bredt utvalg av taxfree-varer, inkludert elektronikk, kosmetikk, dufter og mer. Reisende kan dra nytte av den avgiftsfrie handleopplevelsen til å kjøpe varer til konkurransedyktige priser.

5. Medisinsk assistanse

Flyplassen tilbyr medisinske fasiliteter og assistanse til passasjerer som kan trenge legehjelp under reisen. Et dedikert medisinsk senter er bemannet med utdannede fagfolk som kan ivareta alle medisinske nødsituasjoner eller gi grunnleggende medisinsk hjelp.

6. Valutaveksling

For internasjonale reisende tilbyr flyplassen valutavekslingstjenester for å sikre at de har tilgang til den lokale valutaen. Dette bidrar til å forenkle sømløse transaksjoner og eliminerer behovet for å søke etter utvekslingstjenester utenfor flyplassen.

7. Transport

Ulike transportalternativer er tilgjengelige på Jamnagar flyplass for å lette transporten til og fra flyplassen. Passasjerer kan velge mellom drosjer, busser, leiebiltjenester eller forhåndsavtalte hotelltransporter for å nå de ønskede destinasjonene på en praktisk måte.

8. Wi-Fi og ladestasjoner

For å holde tritt med behovene til moderne reisende tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tjenester for å sikre at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen. I tillegg er ladestasjoner tilgjengelig i hele terminalbygningen for å holde enhetene slått på.

Jamnagar flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for både innenlandske og internasjonale passasjerer. Fra moderne fasiliteter til effektive tjenester, har flyplassen som mål å imøtekomme de ulike behovene til sine reisende, og sikre en hyggelig reise fra start til slutt.


Jamnagar flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Jamnagar flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jamnagar flyplass belirlenmiş IATA kodu JGA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jamnagar flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 30m süren ve Embraer RJ135 / RJ140 / RJ145 ile gerçekleştirilen Kempegowda International Airport (BLR) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jamnagar flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Jamnagar flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Air India, Shuttle Americ gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Jamnagar şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jamnagar şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jamnagar flyplass (JGA) tercih edilen seçenektir.

Jamnagar yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella