Rimelige flyvninger fra Jammu flyplass (IXJ)

Utforsk 7 steder med 6 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Jammu flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DEL Delhi

8-11 flyvninger per dag

1t 30m Vis pris
SXR Srinagar

6-9 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
BOM Mumbai

1 flyvninger per dag

3t 0m Vis pris
IXL Leh

2 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
AMD Ahmedabad

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
IDR Indore

1 flyvninger per dag

2t 5m Vis pris
ATQ Amritsar
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Jammu flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jammu flyplass
Flyplass (IATA) kode IXJ
By Jammu
Land India (IN)
Fullstendig plassering Jammu flyplass
Breddegrad 32.690245
Lengdegrad 74.842400
Nettsted Aai.aero
Vis på kart Google maps

Jammu Airport fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Jammu Airport, også kjent som Satwari Airport, er en fremtredende flyplass som ligger i Jammu i unionens territorium Jammu og Kashmir, India. Det fungerer som en avgjørende inngangsport for turister og pilegrimer som besøker Jammu og områdene rundt. Flyplassen tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Jammu lufthavn har en moderne terminalbygning designet for å romme en stort antall passasjerer. Bygningen er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre trygg levering av passasjerenes bagasje.
 • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke matalternativer på restaurantene og kafeene som ligger innenfor flyplassens område.
 • Shopping: Jammu flyplass har flere butikker hvor reisende kan unne seg litt detaljhandel. Fra lokalt håndverk til suvenirer, det er mange alternativer å velge mellom.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha angående deres reise eller flyplassfasiliteter.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har Jammu Airport et medisinsk assistanseteam som er klare til å gi øyeblikkelig hjelp.
 • Barneomsorgsfasiliteter: Flyplassen tilbyr dedikerte barnepass for familier som reiser. med små barn.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassens område.

Tjenester

 • Transport: Flyplassen har ulike transportalternativer tilgjengelig, inkludert drosjer, bilutleie og skytteltjenester, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå de ønskede destinasjonene.
 • Parkering: Jammu flyplass tilbyr rikelig med parkeringsplass for private kjøretøy, som sikrer at passasjerer kan parkere bilene sine sikkert under reisen.
 • Wi-Fi-tilkobling: Passasjerer kan nyte gratis Wi-Fi-tjenester på flyplassen, slik at de kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen arbeid.
 • Loungefasiliteter: Jammu flyplass tilbyr komfortable salongfasiliteter der passasjerer kan slappe av og slappe av før de flyr.
 • Tilgjengelighet for rullestol: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å hjelpe passasjerer med redusert mobilitet., som sikrer en problemfri reiseopplevelse for alle.
 • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-skranke er tilgjengelig på flyplassen for å hjelpe passasjerer i tilfelle tapte eller forlagte eiendeler.
 • Flyinformasjon: Flyinformasjonstavler i sanntid er strategisk plassert over hele flyplassen for å holde passasjerene oppdatert på ankomst- og avgangstider.

Jammu lufthavn streber etter å tilby førsteklasses fasiliteter og tjenester for å sikre en hyggelig reiseopplevelse for alle sine passasjerer. Enten du besøker Jammu for fritid eller forretning, er flyplassens fasiliteter og tjenester designet for å imøtekomme dine behov og gjøre reisen din praktisk og hyggelig.


Jammu flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Jammu flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Jammu flyplass belirlenmiş IATA kodu IXJ ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Jammu flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 0m süren ve Airbus A320 ile gerçekleştirilen Sahar International Airport (BOM) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Jammu flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 6 taşıyıcı, Jammu flyplass hizmet vermektedir ve aralarında IndiGo, GoAir, SpiceJet, Air India, Vistar gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Jammu şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jammu şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jammu flyplass (IXJ) tercih edilen seçenektir.

Jammu çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jammu civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella