Direktefly fra James M. Cox Dayton internasjonale flyplass (DAY)

Reis til 12 steder med 4

Günlük Kalkış Programı James M. Cox Dayton internasjonale flyplass

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode DAY
By Dayton
Land United-States (US)
Fullstendig plassering James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
Breddegrad 39.902524
Lengdegrad -84.221772
Nettsted Flydayton.com
Vis på kart Google maps
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass
James M. Cox Dayton internasjonale flyplass

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass

James M. Cox Dayton International Airport Fasiliteter og tjenester

James M. Cox Dayton International Airport er et travelt flyknutepunkt i Vandalia, Ohio. Flyplassen betjener det større Dayton-området og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har tre terminaler, A, B og C, for både innenlandske og internasjonale flyvninger. Hver terminal er utstyrt med komfortable sittegrupper, toaletter og ulike spisesteder og shoppingmuligheter.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr mange parkeringsmuligheter, inkludert korttids- og langtidsparkeringsplasser. Passasjerer kan velge mellom både overbygde og utildekkede parkeringsplasser, noe som sikrer sikkerheten og sikkerheten til kjøretøyene deres.
  • Lounge: For de som søker en mer luksuriøs opplevelse, tilbyr flyplassen eksklusive salonger som gir et rolig og behagelig miljø for å slappe av eller få arbeidet gjort. Loungetjenester inkluderer gratis snacks og drikkevarer, Wi-Fi-tilgang og komfortable sitteplasser.
  • Lekeområde for barn: Flyplassen forstår viktigheten av å holde unge reisende underholdt. Den har et dedikert lekeområde for barn utstyrt med lekestrukturer, leker og spill, noe som gir barna et morsomt og trygt sted å nyte tiden på flyplassen.
  • Forretningssenter: Reisende profesjonelle kan benytte seg av flyplassens forretningssenter, som tilbyr fasiliteter som møterom, utskriftstjenester og høyhastighetsinternett. Dette sikrer at forretningsrelaterte aktiviteter kan utføres effektivt mens man venter på fly.

Tjenester

  • Transport: Flyplassen tilbyr ulike transportalternativer til og fra byen, inkludert drosjer, leiebiler, tur - delingstjenester og transport. Passasjerer kan velge den mest praktiske transportmåten basert på deres behov.
  • Bespisning og shopping: James M. Cox Dayton International Airport tilbyr et bredt utvalg av spisesteder som spenner fra raske matbiter til sittende restauranter, catering til ulike kulinariske preferanser. I tillegg er det mange butikker og avgiftsfrie butikker som tilbyr alt fra suvenirer til eksklusive varer.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: For å sikre at passasjerer holder kontakten, tilbyr flyplassen gratis Wi-Fi-tilgang på hele terminalene. Ladestasjoner er også tilgjengelig, slik at reisende enkelt kan lade opp elektroniske enheter.
  • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eiendeler har flyplassen en dedikert avdeling for tapt og funnet hvor passasjerer kan rapportere tapte gjenstander eller spørre om gjenstander som er funnet. Det vennlige personalet er tilgjengelig for å bistå i prosessen og hjelpe med å gjenforene passasjerer med eiendelene sine.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr tjenester for passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Disse tjenestene inkluderer rullestolassistanse, tilgjengelige toaletter, utpekte parkeringsområder og opplært personale for å sikre en komfortabel og problemfri opplevelse for alle reisende.

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

DAY kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından James M. Cox Dayton internasjonale flyplass için atanmıştır.

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass ile Dallas-Fort Worth International Airport (DFW) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 2h 47m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

James M. Cox Dayton internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, James M. Cox Dayton internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında American Airlines, United Airlines, Delta Air Lines, Allegiant Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Dayton şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Dayton şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle James M. Cox Dayton internasjonale flyplass (DAY) tercih edilen seçenektir.

Dayton çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Dayton civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella