Non-stop flyvning fra Jalalabad flyplass (JAA)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Jalalabad flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
FRU Bisjkek

1 flyvninger per dag

12t 20m Vis pris

Jalalabad flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Jalalabad flyplass
Flyplass (IATA) kode JAA
By Jalalabad
Land Afghanistan (AF)
Fullstendig plassering Jalalabad flyplass
Breddegrad 34.400833
Lengdegrad 70.497223
Vis på kart Google maps

Jalalabad Airport fasiliteter og tjenester

Jalalabad Airport, som ligger i den østlige provinsen Nangarhar, Afghanistan, fungerer som et viktig transportknutepunkt som forbinder regionen med nasjonale og internasjonale destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å møte passasjerenes behov, og sikrer en jevn og komfortabel reiseopplevelse.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Jalalabad flyplass tilbyr utpekte innsjekkingsskranker for ulike flyselskaper som opererer på flyplassen. Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyreiser her.
 • Sikkerhetskontroll: Strenge sikkerhetskontrollprosedyrer er på plass for å sikre sikkerhet og velvære for alle passasjerer. Toppmoderne skanneutstyr brukes til å utføre grundige kontroller.
 • Detaljhandel og avgiftsfri shopping: Flyplassen har en rekke butikker og avgiftsfrie butikker. Reisende kan utforske en rekke alternativer for siste liten shopping, inkludert suvenirer, lokalt håndverk, snacks og mer.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter og kafeer tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr et utvalg av deilig lokal og internasjonal mat. Passasjerer kan ta en matbit eller nyte en forfriskende drink før eller etter flyturen.
 • Lounge: For en mer eksklusiv opplevelse tilbyr Jalalabad flyplass salonger hvor passasjerene kan slappe av og slappe av i komfortable omgivelser. Disse salongene tilbyr bekvemmeligheter som komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.

Transporttjenester

 • Taxier: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalbygningen. Passasjerer kan leie en taxi for å nå ønsket destinasjon på en enkel måte.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på Jalalabad flyplass, og gir passasjerer muligheten til å leie et kjøretøy. Dette er et praktisk valg for de som foretrekker å kjøre selv.
 • Offentlig transport: Flyplassen er godt forbundet med byen med offentlig transport. Busser og minibusser kjører regelmessig, og gir en rimelig og tilgjengelig transportform.

Andre tjenester

 • Minibanker og valutaveksling: Jalalabad lufthavn tilbyr minibanker hvor passasjerene kan enkelt ta ut kontanter. Valutavekslingstjenester er også tilgjengelige for de som trenger lokal valuta.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og personell i beredskap for å gi umiddelbar hjelp.
 • Bagasjetjenester: Flyplassen har et dedikert bagasjehåndteringssystem som sikrer effektiv levering av bagasje. I tillegg er det tjenester for innpakning av bagasje tilgjengelig for ekstra sikkerhet.

Jalalabad flyplass streber etter å gi passasjerene en komfortabel og sømløs reiseopplevelse. Utvalget av tilgjengelige fasiliteter og tjenester imøtekommer behovene til reisende, og sikrer en hyggelig reise fra ankomst til avreise.


Sıkça Sorulan Sorular

Jalalabad flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JAA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Jalalabad flyplass için atanmıştır.

Jalalabad flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Jalalabad flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Jalalabad flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Jalalabad flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Tez Jet Airlines, Avia Traffic Compan ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jalalabad şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jalalabad şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Jalalabad flyplass (JAA) tercih edilen seçenektir.

Jalalabad yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella