Non-stop flyvning fra Ivanovo Yuzhny flyplass (IWA)

Non-stop flyvninger til 3 destinasjoner via 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Planlanmış Ivanovo Yuzhny flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
LED Saint Petersburg

2 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
AER Sotsji
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

4t 0m Vis pris
KGD Kaliningrad
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 50m Vis pris

Ivanovo Yuzhny flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ivanovo Yuzhny flyplass
Flyplass (IATA) kode IWA
By Ivanovo
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Ivanovo Yuzhny flyplass
Breddegrad 56.942334
Lengdegrad 40.943815
Nettsted Ivavia.ru
Vis på kart Google maps

Ivanovo Yuzhny Airport Fasiliteter og tjenester

Introduksjon

Ivanovo Yuzhny Airport er en moderne og velutstyrt flyplass som ligger i Ivanovo Oblast i Russland. Den fungerer som en inngangsport for både innenlandske og internasjonale reisende, og gir dem en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og moderne terminalbygning utstyrt med alle nødvendige fasiliteter. Bygningen er designet for å håndtere et stort antall passasjerer effektivt.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen tilbyr en rekke butikker, hvor passasjerene kan finne en rekke produkter, inkludert suvenirer, mote og tilbehør. Det er også flere spisesteder tilgjengelig, inkludert kafeer og restauranter, som serverer både lokale og internasjonale retter.
  • Wi-Fi: Ivanovo Yuzhny Airport tilbyr gratis Wi-Fi-tilkobling i hele terminalbygningen, slik at passasjerene kan holde kontakten og få tilgang til internett under oppholdet på flyplassen.
  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt og sikkert.
  • Tapt og funnet: Ved tapte eller forlagte eiendeler har flyplassen en utpekt Tapt og Found-avdeling der passasjerer kan rapportere og hente gjenstandene sine.

Tjenester

  • Bagasjehåndtering: Flyplassen har et pålitelig bagasjehåndteringssystem for å sikre sikker og rettidig levering av passasjerenes bagasje.
  • Informasjon Skranke: Det er en informasjonsskranke ved terminalbygningen der passasjerer kan søke hjelp angående flyreiser, flyplassfasiliteter og andre spørsmål de måtte ha.
  • Transport: Ivanovo Yuzhny flyplass har gode forbindelser med byen og nærliggende områder gjennom ulike transportmåter, inkludert drosjer, busser og bilutleietjenester.
  • Medisinske fasiliteter: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært personale til å håndtere nødstilfeller eller medisinske situasjoner som kan oppstå.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen gir spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller funksjonshemninger, og sikrer deres komfort og bekvemmelighet under hele reisen.

Med sine moderne fasiliteter og spekter av tjenester, Ivanovo Yuzhny Airport streber etter å gjøre enhver passasjers reiseopplevelse jevn og hyggelig. Enten det er å handle suvenirer, spise på en restaurant eller få tilgang til gratis Wi-Fi, dekker flyplassen behovene til alle reisende. Videre er flyplassens forpliktelse til passasjersikkerhet og bekvemmelighet tydelig gjennom dets pålitelige bagasjehåndteringssystem, informasjonsskranke og medisinske fasiliteter. Alle disse tilbudene bidrar til å gjøre Ivanovo Yuzhny Airport til et foretrukket valg for reisende som besøker eller reiser fra Ivanovo Oblast.


Sıkça Sorulan Sorular

Ivanovo Yuzhny flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IWA kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ivanovo Yuzhny flyplass için atanmıştır.

Ivanovo Yuzhny flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ivanovo Yuzhny flyplass ile Sochi International Airport (AER) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ivanovo Yuzhny flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ivanovo Yuzhny flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Pegas Fly, RusLine (Duplicate ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ivanovo şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ivanovo şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ivanovo Yuzhny flyplass (IWA) tercih edilen seçenektir.

Ivanovo yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella