Direktefly fra Isle of Man flyplass (IOM)

Non-stop flyvninger til 10 destinasjoner med 3 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Isle of Man flyplass

Isle of Man flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Isle of Man flyplass
Flyplass (IATA) kode IOM
By Ronaldsway
Land United-Kingdom (GB)
Fullstendig plassering Isle of Man flyplass
Breddegrad 54.086596
Lengdegrad -4.633940
Nettsted Gov.im
Vis på kart Google maps

Isle of Man Airport Fasiliteter og tjenester

Isle of Man Airport, som ligger i Ronaldsway, er den primære inngangsporten til den vakre Isle of Man. Med sine moderne fasiliteter og omfattende tjenester, sikrer den en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning som er utstyrt med alle nødvendige fasiliteter for å sikre passasjerkomfort.
 • Detaljhandel og servering: Det er flere butikker og restauranter tilgjengelig i terminalen, som tilbyr en rekke produkter og spisesteder for å imøtekomme passasjerenes behov.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.
 • Bilutleie: Passasjerer kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer lokalisert på flyplassen. Denne tjenesten tilbyr bekvemmelighet for de som ønsker å utforske Isle of Man på egen hånd.
 • Parkering: Isle of Man Airport tilbyr både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter, noe som sikrer at passasjerene har en trygg og sikker sted å parkere kjøretøyene sine under reisen.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å tilby tilgjengelige fasiliteter for passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Opplært personale er tilgjengelig for å gi assistanse under hele flyplassreisen.

Tjenester

 • Flyinformasjon: Dedikerte informasjonsskjermer er tilgjengelige i hele terminalen, som holder passasjerene informert om flyruter, forsinkelser og gateinformasjon.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen har effektive bagasjesystemer og dedikert personale for å sikre jevn håndtering av bagasje, og minimerer risikoen for tapt eller skadet bagasje.
 • Sikkerhet: Det er på plass strenge sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til passasjerer og deres eiendeler. Flyplassens sikkerhetsteam følger strenge prosedyrer for å opprettholde et trygt reisemiljø.
 • Stoll og immigrasjon: Isle of Man Airport har toll- og immigrasjonstjenester for å lette internasjonale reiser. Passasjerer som ankommer fra eller reiser til andre land, kan enkelt gå gjennom nødvendige prosedyrer på flyplassen.
 • Lounge: For reisende som ønsker en roligere og mer komfortabel opplevelse, tilbyr flyplassen salonger som tilbyr en rekke fasiliteter, bl.a. forfriskninger, Wi-Fi og komfortable sitteplasser.
 • Lekeområde for barn: Familier med barn kan benytte seg av det utpekte lekeområdet, noe som sikrer at unge reisende har en plass til å slappe av og leke før de flyr.

Enten du ankommer eller drar fra Isle of Man Airport, sikrer utvalget av tilgjengelige fasiliteter og tjenester at reisen din er praktisk og hyggelig. Fra en moderne terminalbygning til komfortable salonger, streber flyplassen etter å gjøre enhver passasjers opplevelse hyggelig. Det være seg detaljhandel og spisesteder, bilutleietjenester eller spesiell assistanse for de som trenger det, flyplassen dekker et mangfold av behov. Med effektiv bagasjehåndtering, pålitelig flyinformasjon og forsikring om strenge sikkerhetstiltak kan passasjerene være trygge på at reisen deres er godt ivaretatt. Isle of Man Airport gjenspeiler virkelig den varme velkomsten og gjestfriheten som venter besøkende til den vakre Isle of Man.


Isle of Man flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Isle of Man flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Isle of Man flyplass belirlenmiş IATA kodu IOM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Isle of Man flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 35m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen London City Airport (LCY) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Isle of Man flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Isle of Man flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Loganair, easyJet, Aer Lingu gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ronaldsway şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ronaldsway şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Isle of Man flyplass (IOM) tercih edilen seçenektir.

Ronaldsway yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella