Flygninger som går fra Iringa flyplass (IRI)

Utforsk 1 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Iringa flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
DAR Dar es Salaam

1-Feb flyvninger per dag

1t 30m Vis pris

Iringa flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Iringa flyplass
Flyplass (IATA) kode IRI
By Iringa
Land Tanzania (TZ)
Fullstendig plassering Iringa flyplass
Breddegrad -7.768059
Lengdegrad 35.686072
Vis på kart Google maps

Iringa flyplassfasiliteter og tjenester

Innledning

Iringa flyplass, som ligger i Tanzania, fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale reisende. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

Terminalen på Iringa flyplass er utstyrt med ulike fasiliteter for reisende:

 • Innsjekkingsskranker: Passasjerer kan enkelt sjekke inn for sine flyvninger ved de angitte skrankene.
 • Bagasjehåndtering: Flyplassen tilbyr effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre smidig transport av bagasje.
 • Detaljbutikker: Reisende kan utforske en rekke butikker som tilbyr en rekke produkter, fra suvenirer til nødvendigheter for reiser.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplass, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: For de som søker ekstra komfort, tilbyr Iringa Airport salonger hvor passasjerene kan slappe av, få tilgang til Wi-Fi og nyte gratis forfriskninger.

Transporttjenester

Iringa flyplass tilbyr praktiske transportmuligheter for å komme seg til og fra flyplassen:

 • Taxitjenester: Passasjerer kan enkelt finne drosjer utenfor terminalbygningen, gir en problemfri måte å nå reisemålet på.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å dekke ulike reisebehov.
 • Shuttle tjenester: Noen hoteller og feriesteder tilbyr skytteltjenester til og fra flyplassen for sine gjester, noe som sikrer en sømløs transport.
 • Offentlig transport: Lokale busser og minibusser tilbyr en kostnadseffektiv transportmåte for de som reiser på en budsjett.

Passasjertjenester

For å forbedre den generelle passasjeropplevelsen tilbyr Iringa flyplass tilleggstjenester:

 • Informasjonsskranke: Bemannet av kunnskapsrik personell, informasjonsskranken er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med forespørsler og gi nødvendig veiledning.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på anlegget..
 • Minibanker og valutaveksling: Reisende kan få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester, noe som gjør det praktisk å skaffe lokal valuta.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen medisinske fasiliteter og opplært personale for å gi øyeblikkelig hjelp.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen tilbyr støtte og fasiliteter for passasjerer med funksjonshemminger eller begrenset mobilitet, noe som sikrer en komfortabel reise for alle.

Fasilitetene og tjenestene som tilbys på Iringa lufthavn bidrar til en hyggelig og effektiv reiseopplevelse for passasjerene. Fra velutstyrte terminaler til transportmuligheter og passasjertjenester sørger flyplassen for at de reisendes behov blir dekket, noe som gjør den til et utmerket valg for både innenlands og internasjonale reiser.


Sıkça Sorulan Sorular

Iringa flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IRI kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Iringa flyplass için atanmıştır.

Iringa flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Iringa flyplass ile arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Iringa flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Iringa flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Auric Air, FlexFligh ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Iringa şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Iringa şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Iringa flyplass (IRI) tercih edilen seçenektir.

Iringa çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Iringa civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella