Spesialtilbud på flyvninger fra Ireland West Airport Knock (NOC)

Direkteflyvninger til 17 destinasjoner betjenes av 3 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Ireland West Airport Knock

Ireland West Airport Knock hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ireland West Airport Knock
Flyplass (IATA) kode NOC
By Charleston
Land Ireland (IE)
Fullstendig plassering Ireland West Airport Knock
Breddegrad 53.913678
Lengdegrad -8.811273
Nettsted Irelandwestairport.com
Vis på kart Google maps

Ireland West Airport Knock

Ireland West Airport Knock fasiliteter og tjenester

Ireland West Airport Knock, også kjent som Knock Airport, er et viktig transportknutepunkt i County Mayo, Irland. Flyplassen tilbyr både innenlandske og internasjonale flyvninger, og fungerer som en inngangsport til det fantastiske landskapet og den pulserende kulturen i den vestlige regionen av landet. I tillegg til sin praktiske beliggenhet tilbyr Ireland West Airport Knock en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker utstyrt med moderne fasiliteter for å fremskynde innsjekkingsprosessen.
 • Detaljhandel: Passasjerer kan nyte avgiftsfri shopping på flyplassens utsalgssteder, og tilbyr en rekke produkter, bl.a. mote, elektronikk og suvenirer.
 • Spisealternativer: Tallrike kafeer, restauranter og barer er tilgjengelige, som tilbyr et utvalg av deilig mat og drikke for ulike smaker.
 • Loungefasiliteter: For reisende som søker ekstra komfort og privatliv, tilbyr Ireland West Airport Knock førsteklasses lounger med gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • Tilgjengelighet: Flyplassen er fullt tilgjengelig for passasjerer med redusert mobilitet, og tilbyr dedikerte fasiliteter, inkludert tilgjengelige parkeringsplasser, ramper og heiser.

Transport

 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen for å enkelt transportere passasjerer til ønsket destinasjon.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har skrivebord på flyplassen, slik at passasjerer enkelt kan leie et kjøretøy og utforske lokalområdet i sitt eget tempo.
 • Busstjenester: Ireland West Airport Knock har gode forbindelser. til forskjellige byer og tettsteder gjennom et pålitelig nettverk av busstjenester, som tilbyr praktiske transportmuligheter.

Parkering

 • Korttidsparkering: For rask henting eller avlevering korttidsparkeringsplasser er tilgjengelig i nærheten av terminalen for enkel tilgang.
 • Langtidsparkering: Passasjerer som reiser over lengre perioder kan bruke langtidsparkeringsfasiliteter, for å sikre sikkerheten og sikkerheten til kjøretøyene deres under deres fravær.

Flyplassinformasjon

 • Informasjonsskranke: Plassert i terminalen, er en dedikert informasjonsskranke bemannet av vennlig og kunnskapsrikt personell for å hjelpe passasjerer med eventuelle spørsmål eller bekymringer.
 • Flyinformasjon: Flyplassen gir oppdatert flyinformasjon i hele terminalen, og holder passasjerer informert om avgangs- og ankomsttider.

Tilleggstjenester

 • Tapt og funnet: I tilfelle av tapte eller forlagte gjenstander, har flyplassen en dedikert tapt og funnet-tjeneste for å hjelpe gjenforene passasjerer med eiendelene deres.
 • Minibanker. og valutaveksling: Reisende kan enkelt få tilgang til minibanker og valutavekslingstjenester på flyplassen, for å sikre at de har de nødvendige midlene for reisen.
 • Wi-Fi: Ireland West Airport Knock tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele terminal, slik at passasjerer kan holde kontakten mens de er på flyplassen.

Ireland West Airport Knock Sıkça Sorulan Sorular

Ireland West Airport Knock için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ireland West Airport Knock belirlenmiş IATA kodu NOC ile tanımlanır.

Ireland West Airport Knock'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ireland West Airport Knock ile Lanzarote Airport (ACE) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 4h 10m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ireland West Airport Knock havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ireland West Airport Knock havalimanından ayrılan yolcular, 3 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ryanair, Aer Lingus, Region-Avi ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Charleston şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Charleston şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ireland West Airport Knock (NOC) tercih edilen seçenektir.

Charleston çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Charleston civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella