Flygninger som går fra Inverell flyplass (IVR)

Non-stop flyvninger til 2 destinasjoner via 1 forskjellige flyselskaper

Günlük Kalkış Programı Inverell flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
BNE Brisbane

1 flyvninger per dag

1t 10m Vis pris
NAA Narrabri

1 flyvninger per dag

0t 30m Vis pris

Inverell flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Inverell flyplass
Flyplass (IATA) kode IVR
By Inverell
Land Australia (AU)
Fullstendig plassering Inverell flyplass
Breddegrad -29.774443
Lengdegrad 151.168471
Vis på kart Google maps

Inverell Airport Facilities and Services

Introduksjon

Inverell Airport er en regional flyplass som ligger i Inverell, New South Wales, Australia. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt, og forbinder regionen med forskjellige innenlandske destinasjoner. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning med komfortable sitteplasser områder og rene toaletter.
  • Bilparkering: Rikelig med parkeringsplasser er tilgjengelig på flyplassen, inkludert både kortsiktige og langsiktige alternativer, noe som sikrer enkel tilgang for reisende med kjøretøy.
  • Mat og drikke: Det er flere mat- og drikkesteder på flyplassen, som tilbyr en rekke alternativer for ulike smaker og kostholdsbehov.
  • Detaljhandel: Flyplassen har et utvalg butikker hvor passasjerer kan bla. og kjøpe forskjellige varer, inkludert bøker, magasiner, gaver og reisenødvendigheter.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Inverell Airport gir visninger av flyinformasjon i sanntid, slik at passasjerer kan holde seg oppdatert med eventuelle endringer eller forsinkelser.
  • Bagasjehåndtering: Effektive bagasjehåndteringstjenester er tilgjengelige på flyplassen for å sikre jevne innsjekkings- og henteprosesser.
  • Valutaveksling: Reisende kan enkelt veksle valuta på flyplassen, noe som gjør det enkelt for internasjonale besøkende å få tilgang til australske dollar.
  • Transport: Ulike transportalternativer er tilgjengelige på flyplassen, inkludert bilutleie og taxitjenester, som sikrer enkel tilgang til og fra terminalen.
  • Tilgjengelighet: Inverell flyplass er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme behovene til passasjerer med redusert mobilitet, inkludert ramper og tilgjengelige toaletter.

Inverell flyplass tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Fra komfortable sitteplasser til effektiv bagasjehåndtering streber flyplassen etter å tilby en praktisk og hyggelig reise. Med ulike spise- og detaljhandelsalternativer og transporttjenester lett tilgjengelig, sikrer Inverell Airport at reisende kan møte deres behov før, under og etter flyreisen. Forpliktelsen til tilgjengelighet sikrer at alle passasjerer, uavhengig av deres mobilitetsbehov, kan reise komfortabelt. Inverell flyplass fortsetter å være en viktig inngangsport for regionen, og gir viktige forbindelser til innenlandsdestinasjoner.


Inverell flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Inverell flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IVR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Inverell flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Inverell flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 1h 10m süren ve Fairchild (Swearingen)SA26/SA226/SA227Merlin/Metro/Expediter ile gerçekleştirilen Brisbane Airport (BNE) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Inverell flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Inverell flyplass hizmet vermektedir ve aralarında VivaColombi gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Inverell şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Inverell şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Inverell flyplass (IVR) tercih ederler.

Inverell çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Inverell civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella