Spesialtilbud på flyvninger fra Ilulissat flyplass (JAV)

Utforsk 3 steder med 2 forskjellige transportører

Günlük Planlanmış Ilulissat flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
SFJ Kangerlussuaq

5 flyvninger per dag

0t 50m Vis pris
KEF Reykjavik

1 flyvninger per dag

3t 20m Vis pris
GOH Nuuk

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris

Ilulissat flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ilulissat flyplass
Flyplass (IATA) kode JAV
By Ilulissat
Land Greenland (GL)
Fullstendig plassering Ilulissat flyplass
Breddegrad 69.243443
Lengdegrad -51.056676
Vis på kart Google maps

Ilulissat flyplassfasiliteter og tjenester

Ilulissat lufthavn ligger i Ilulissat, Grønland, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer. Enten du ankommer eller drar fra denne flyplassen, vil du finne alt du trenger for å gjøre reisen smidig og problemfri.

Fasiliteter på Ilulissat flyplass

 • Innsjekking skranker: Ilulissat flyplass har velutstyrte innsjekkingsskranker hvor du kan fullføre de nødvendige ombordstigningsprosedyrene.
 • Venteområder: Passasjerer kan slappe av i de komfortable venteområdene før og etter flyreisen. Disse områdene er utstyrt med sitteplasser, slik at du kan vente komfortabelt.
 • Toaletter: Flyplassen er også utstyrt med rene og velholdte toalettfasiliteter, noe som sikrer de reisendes bekvemmelighet og komfort.
 • Taxfrie butikker: Hvis du er ute etter shopping i siste liten, har Ilulissat flyplass avgiftsfrie butikker hvor du kan finne en rekke produkter, inkludert kosmetikk, parfymer, alkohol og tobakk.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, som tilbyr en rekke deilige måltider, snacks og drikkevarer. Enten du er i humør for en rask matbit eller et rolig måltid, vil du finne passende alternativer for å tilfredsstille lysten din.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske områdene rundt i sitt eget tempo, Ilulissat Flyplassen tilbyr bilutleie. Du kan velge mellom en rekke kjøretøy for å passe dine behov og legge ut på en eventyrlig tur.
 • Informasjonsskranke: Flyplassen har en informasjonsskranke hvor det vennlige personalet er tilgjengelig for å hjelpe passasjerene med spørsmål eller bekymringer de kan ha. Du kan stole på deres ekspertise for å få nøyaktig og nyttig informasjon.

Tjenester på Ilulissat Airport

 • Bagasjetjenester: Ilulissat Airport sørger for sikker håndtering av bagasjen din. Bagasjevogner og traller er lett tilgjengelig for din bekvemmelighet. I tilfelle tapt eller skadet bagasje, tilbyr flyplassen en dedikert serviceskranke for å hjelpe deg.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen utdannede fagfolk som kan gi øyeblikkelig medisinsk hjelp. Førstehjelpsutstyr og medisinsk utstyr er tilgjengelig på stedet.
 • Trådløst internett: Ilulissat flyplass tilbyr gratis og ubegrenset Wi-Fi-tilgang til passasjerer, slik at du kan holde kontakten og følge med på viktige e-poster eller surfe på nettet.
 • Minibank og valutaveksling: For å imøtekomme dine økonomiske behov, har flyplassen minibanker og valutavekslingstjenester tilgjengelig i sine lokaler.
 • Parkeringsmuligheter: Hvis du reiser med bil, Ilulissat lufthavn tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsbesøkende.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemminger eller spesielle behov. Dedikerte medarbeidere er tilgjengelige for å gi nødvendig assistanse gjennom hele reisen.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester har Ilulissat Airport som mål å gjøre reiseopplevelsen din komfortabel og stressfri. Enten du er en hyppig flyer eller en førstegangsreisende, kan du stole på flyplassens fasiliteter for å imøtekomme dine behov.


Sıkça Sorulan Sorular

Ilulissat flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ilulissat flyplass belirlenmiş IATA kodu JAV ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ilulissat flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 20m süren ve De Havilland (Bombardier) DHC-8-200 Dash 8 / 8Q ile gerçekleştirilen Keflavik International Airport (KEF) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ilulissat flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 2 taşıyıcı, Ilulissat flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AirGlow Aviation Service gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ilulissat şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Ilulissat şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ilulissat flyplass (JAV) tercih ederler.

Ilulissat çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ilulissat civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella