Flygninger som går fra Ilorin internasjonale flyplass (ILR)

Reis til 2 steder med 4

Günlük Kalkış Programı Ilorin internasjonale flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ABV Abuja

3-4 flyvninger per dag

0t 58m Vis pris
LOS Lagos

3 flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Ilorin internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Ilorin internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode ILR
By Ilorin
Land Nigeria (NG)
Fullstendig plassering Ilorin internasjonale flyplass
Breddegrad 8.436843
Lengdegrad 4.495146
Vis på kart Google maps

Ilorin International Airport Fasiliteter og tjenester

Ilorin International Airport, som ligger i hovedstaden Kwara State, Nigeria, er en travel flyplass som fungerer som en inngangsport til både nasjonale og internasjonale destinasjoner. Denne artikkelen fremhever de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige på denne flyplassen.

Fasiliteter

Ilorin International Airport har en rekke moderne fasiliteter for å sikre en behagelig og praktisk reiseopplevelse for passasjerer:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en veldesignet terminalbygning med romslige sittegrupper og ventesalonger, noe som gir komfort for passasjerene mens de venter på flyreisen.
  • Detaljhandel og servering: Passasjerer kan unne seg en rekke butikker og spisesteder tilgjengelig på flyplassen. Butikker tilbyr et bredt utvalg av varer, inkludert bøker, klær, tilbehør og reiseutstyr. Kafeer og restauranter serverer både lokale og internasjonale retter.
  • Bagasjetjenester: Flyplassen har effektive bagasjetjenester som inkluderer bagasjesjekking, henting og håndtering. Passasjerer kan også benytte seg av traller for enkel transport av bagasjen.
  • Parkering: Ilorin International Airport har et romslig parkeringsområde med god plass for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsområdet er godt vedlikeholdt, noe som sikrer sikkerheten til besøkendes kjøretøy.
  • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig på flyplassen for å gi reisende assistanse og nødvendig informasjon angående flyruter, flyplassfasiliteter, og andre forespørsler.

Tjenester

I tillegg til fasilitetene tilbyr Ilorin International Airport en rekke tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reise for passasjerene:

  • Flytjenester: Flyplassen er utstyrt for å håndtere både innenlandske og internasjonale flyvninger, og gir effektive innsjekkings- og ombordstigningsprosedyrer.
  • Baketransport: Passasjerer har tilgang til ulike transportformer ved ankomst, inkludert drosjer, bilutleie og offentlig transport. Disse alternativene gjør det mulig for reisende å enkelt nå sin neste destinasjon.
  • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært medisinsk personell for å håndtere eventuelle helsenødsituasjoner som kan oppstå under reisen. Tilgjengeligheten av medisinske tjenester sikrer passasjerenes velvære.
  • Valutaveksling: Reisende kan benytte seg av valutavekslingstjenester tilgjengelig på flyplassen, slik at de kan konvertere pengene sine til lokal valuta eller annen valuta etter eget valg.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Ilorin International Airport tilbyr Wi-Fi-tjenester, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet under reisen. Ladestasjoner er også tilgjengelige for å holde elektroniske enheter drevet gjennom hele reiseopplevelsen.

Som et viktig transportknutepunkt i Nigeria, streber Ilorin International Airport kontinuerlig med å forbedre sine fasiliteter og tjenester, med sikte på å tilby passasjerer med en sømløs reiseopplevelse. Reisende kan forvente en komfortabel, effektiv og hyggelig reise når de bruker flyplassens fasiliteter.


Ilorin internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ilorin internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

ILR kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ilorin internasjonale flyplass için atanmıştır.

Ilorin internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Ilorin internasjonale flyplass ile Nnamdi Azikiwe International Airport (ABV) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Ilorin internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 4 taşıyıcı, Ilorin internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Overland Airways, Air Peace, Kuwait National Airways, Arik Ai gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Ilorin şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ilorin şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ilorin internasjonale flyplass (ILR) tercih edilen seçenektir.

Ilorin yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella