Non-stop flyvning fra Ilhéus Jorge Amado flyplass (IOS)

Utforsk 4 steder med 4 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Ilhéus Jorge Amado flyplass

Ilhéus Jorge Amado flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ilhéus Jorge Amado flyplass
Flyplass (IATA) kode IOS
By Ilhéus
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Ilhéus Jorge Amado flyplass
Breddegrad -14.815222
Lengdegrad -39.031522
Vis på kart Google maps

Ilhéus Jorge Amado Airport Fasiliteter og tjenester

Ilhéus Jorge Amado Airport, som ligger i Ilhéus, Bahia, Brasil, er et viktig transportknutepunkt som forbinder turister og lokalbefolkningen til de vakre strendene og attraksjonene i regionen. Flyplassen tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerer.

Fasiliteter

 • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning, som gir et komfortabelt miljø for reisende.
 • Detaljhandel og avgiftsfrie butikker: Passasjerer kan nyte en rekke butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert lokale suvenirer, aviser, bøker og snacks. Flyplassen har også en avgiftsfri butikk for internasjonale reisende.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, slik at passasjerene kan nyte en rekke deilige lokale og internasjonale retter.
 • Lounge: Flyplassen tilbyr VIP-salonger hvor passasjerene kan slappe av, jobbe eller nyte forfriskninger før flyreisen. Disse salongene gir en rolig og komfortabel atmosfære vekk fra folkemengdene.
 • Minibanker og valutaveksling: Passasjerer har tilgang til minibanker for praktisk kontantuttak, samt valutavekslingstjenester for internasjonale reisende.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten med sine kjære eller ta igjen jobben.

Tjenester

 • Informasjonsskranker: Det er informasjonsskranker strategisk plassert på flyplassen for å hjelpe passasjerer med forespørsler, flyinformasjon og reiseveiledning.
 • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer henter tapte eller forlagte gjenstander under reisen.
 • Bagasjehåndtering: Et team av bagasjebehandlere sørger for at passasjerenes bagasje blir effektivt lastet og losset fra flyet, og minimerer eventuelle ulemper.
 • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner gir flyplassen medisinsk hjelp, og sikrer passasjerenes velvære.
 • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen er utstyrt med fasiliteter for å ta imot passasjerer med funksjonshemninger, inkludert tilgjengelighet for rullestolbrukere og spesielle assistansetjenester.
 • Parkering: Ilhéus Jorge Amado flyplass tilbyr sikre og romslige parkeringsfasiliteter for de som reiser med bil, og sikrer sikkerheten til kjøretøyene deres.

Med sitt utvalg av fasiliteter og tjenester, streber Ilhéus Jorge Amado Airport etter å gi en hyggelig og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten du ankommer eller drar fra Ilhéus, sørger flyplassens fasiliteter og støtte for en jevn reise, slik at du kan fokusere på å nyte skjønnheten i Bahia.


Ilhéus Jorge Amado flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Ilhéus Jorge Amado flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

IOS kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Ilhéus Jorge Amado flyplass için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ilhéus Jorge Amado flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 2h 15m süren ve Boeing 737-800 Passenger ile gerçekleştirilen São Paulo–Congonhas Airport (CGH) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ilhéus Jorge Amado flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ilhéus Jorge Amado flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 4 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, LATAM Airlines, Gol, Passared ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Ilhéus şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Ilhéus şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Ilhéus Jorge Amado flyplass (IOS) tercih edilen seçenektir.

Ilhéus çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Ilhéus civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella