Flygninger som går fra Igarka flyplass (IAA)

Utforsk 2 steder med 3 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Igarka flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
KJA Krasnojarsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

3t 23m Vis pris
OVB Novosibirsk
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

2t 30m Vis pris

Igarka flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Igarka flyplass
Flyplass (IATA) kode IAA
By Igarka
Land Russia (RU)
Fullstendig plassering Igarka flyplass
Breddegrad 67.433334
Lengdegrad 86.633330
Vis på kart Google maps

Igarka flyplass fasiliteter og tjenester

Igarka flyplass er en liten regional flyplass som ligger i byen Igarka i Krasnoyarsk Krai-regionen i Russland. Til tross for sin lille størrelse tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for passasjerene.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Igarka Flyplassen har dedikerte innsjekkingsskranker hvor passasjerer kan sjekke inn for sine flyvninger og få ombordstigningskort.
 • Sikkerhetskontroll: Flyplassen har effektive sikkerhetskontrollprosedyrer på plass for sikkerheten til alle passasjerer og deres eiendeler.
 • Bagasjeutlevering: Ved ankomst kan passasjerer hente innsjekket bagasje fra det angitte området for bagasjeutlevering.
 • Minibanker: For å imøtekomme de økonomiske behovene til reisende er terminalen utstyrt med Minibanker hvor passasjerer kan ta ut kontanter.
 • Restauranter og kafeer: Det er flere spisesteder tilgjengelig på flyplassen, alt fra kafeer som serverer småretter til restauranter som tilbyr komplette måltider.
 • Taxfrie butikker: Passasjerer kan utforske en rekke avgiftsfrie butikker på Igarka lufthavn, hvor de kan kjøpe en rekke produkter som alkohol, tobakk, kosmetikk og mer.
 • Detaljbutikker: Bortsett fra avgiftsfrie butikker, huser terminalen også ulike utsalgssteder hvor passasjerer kan handle suvenirer, klær, tilbehør og andre gjenstander.
 • Bilutleie: For de som ønsker å utforske regionen, er bilutleie tilgjengelig på flyplassen, noe som gjør det praktisk for reisende å leie et kjøretøy.

Passasjertjenester

 • Tapt og funnet: I tilfelle feilplasserte eller tapte eiendeler, passasjerer kan rapportere til flyplassens tapte kontor for å forhøre seg eller hente gjenstandene deres.
 • Medisinsk assistanse: Hvis en passasjer trenger legehjelp, finnes det et medisinsk senter innenfor flyplassens område for å gi nødvendig hjelp.
 • Wi-Fi: Igarka lufthavn tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de venter.
 • Saler: For passasjerer som søker ekstra komfort og personvern, flyplassen har salonger som gir et rolig miljø for å slappe av, jobbe eller nyte gratis forfriskninger.
 • Informasjonsskranke: En informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med spørsmål de måtte ha angående flyreiser, fasiliteter, eller lokale destinasjoner.
 • Transportalternativer: Igarka flyplass har gode forbindelser til byen og områdene rundt med offentlig transport og taxitjenester, noe som gir passasjerer praktiske transportmuligheter.
 • Parkering: Passasjerer reiser med private kjøretøy kan benytte seg av flyplassens parkeringsfasiliteter.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er utstyrt for å gi spesiell assistanse til passasjerer med redusert mobilitet eller andre spesifikke behov. Det anbefales å informere flyselskapet på forhånd for en jevnere reiseopplevelse.

Enten du reiser fra eller ankommer Igarka lufthavn, sikrer utvalget av tilgjengelige fasiliteter og tjenester at reisen din er komfortabel og praktisk. Fra spisesteder og avgiftsfri shopping til medisinsk hjelp og salonger, Igarka flyplass dekker passasjerenes ulike behov.


Igarka flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Igarka flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Igarka flyplass belirlenmiş IATA kodu IAA ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Igarka flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 3h 25m süren ve ATR 72 ile gerçekleştirilen Yemelyanovo International Airport (KJA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Igarka flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 3 taşıyıcı, Igarka flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Sky Regiona gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Igarka şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Igarka şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Igarka flyplass (IAA) tercih ederler.

Igarka çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Igarka civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella