Rimelige flyvninger fra Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn (MLE)

Utforsk 30 steder med 36 forskjellige transportører

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode MLE
By Hulhulé-øya
Land Maldives (MV)
Fullstendig plassering Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn
Breddegrad 4.188783
Lengdegrad 73.528580
Nettsted Macl.aero
Vis på kart Google maps

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn fasiliteter og tjenester

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn i Malé, Maldivene er den primære inngangsporten for turister som besøker dette tropiske paradiset. Omdøpt etter landets andre president, tilbyr flyplassen en rekke moderne fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn og komfortabel reiseopplevelse for sine passasjerer.

Terminalfasiliteter:

 • Sjekk -innskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker, noe som gjør det mulig for passasjerer å effektivt fullføre de nødvendige formalitetene før flyvningene deres.
 • Tollfri shopping: Passasjerer har muligheten til å unne seg litt detaljbehandling på vakt -Gratis butikker i flyplassterminalen Fra luksusmerker til lokale suvenirer, det er noe for enhver smak.
 • Restauranter og kafeer: Du finner en rekke spisesteder på flyplassen, slik at passasjerene kan nyte et måltid eller ta en rask matbit før reisen..
 • Lounge: For de som leter etter en mer eksklusiv opplevelse, tilbyr flyplassen flere salonger som tilbyr komfortable sitteplasser, gratis Wi-Fi og forfriskninger.
 • Lekeområde for barn: Familier som reiser med barn kan dra nytte av det dedikerte lekeområdet inne i terminalen, for å sikre at de små blir underholdt mens de venter på flyene deres.
 • Medisinske fasiliteter: I tilfelle medisinske nødsituasjoner har flyplassen et medisinsk senter utstyrt for å håndtere grunnleggende medisinske behov.

Transporttjenester:

 • Drosjer: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen for å ta passasjerer til de ønskede destinasjonene i Malé eller andre deler av Maldivene.
 • Busser: Regelmessige flyplasstransportbusser gir et rimelig transportalternativ for de som reiser til og fra nærliggende steder.
 • Bilutleie: Flere bilutleiefirmaer har serviceskranker på flyplassen, slik at reisende enkelt kan leie kjøretøy for oppholdet på Maldivene.

Tilleggstjenester:

 • Veksling av penger: Passasjerer kan enkelt veksle valuta på flyplassen, for å sikre at de har lokal valuta for sine behov under oppholdet.
 • Minibanker: Flere minibanker er tilgjengelige på flyplassen for passasjerer som trenger å ta ut kontanter.
 • Bagasjetjenester: flyplassen tilbyr bagasjeoppbevaring og et tapt-og-funnet skrivebord for å hjelpe passasjerer med bagasjerelaterte bekymringer.
 • Wi-Fi: Gratis Wi-Fi-tilkobling er tilgjengelig over hele terminalen, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet mens de venter på flyene deres.
 • Bønnerom: Bønnerom er tilgjengelig for passasjerer som trenger et sted for religiøs overholdelse.

Samlet sett sikrer Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn at passasjerene har tilgang til et bredt spekter av fasiliteter og tjenester, noe som gjør deres reiseopplevelse så praktisk og hyggelig som mulig.


Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn belirlenmiş IATA kodu MLE ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 11h 45m süren ve Airbus A330-200 ile gerçekleştirilen Frankfurt International Airport (FRA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn havalimanından ayrılan yolcular, 36 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Maldivian, Flyme, Pamir Air, Emirates, IndiG ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Hulhulé-øya şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hulhulé-øya şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Ibrahim Nasir internasjonale lufthavn (MLE) tercih ederler.

Hulhulé-øya yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella