Flygninger som går fra Hurghada internasjonale lufthavn (HRG)

Reis til 62 steder med 38

Hurghada internasjonale lufthavn hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Hurghada internasjonale lufthavn
Flyplass (IATA) kode HRG
By Hurghada
Land Egypt (EG)
Fullstendig plassering Hurghada internasjonale lufthavn
Breddegrad 27.194138
Lengdegrad 33.807630
Nettsted Airport-hurghada.ru
Vis på kart Google maps
Hurghada internasjonale lufthavn
Hurghada internasjonale lufthavn
Hurghada internasjonale lufthavn
Hurghada internasjonale lufthavn
Hurghada internasjonale lufthavn
Hurghada internasjonale lufthavn

Hurghada internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Hurghada internasjonale lufthavn er en av Egypts travleste flyplasser, og betjener både internasjonale og innenlandske reisende. Med sin moderne infrastruktur og førsteklasses fasiliteter, sikrer flyplassen en praktisk og komfortabel opplevelse for passasjerene.

Fasiliteter

Flyplassens fasiliteter imøtekommer de ulike behovene til reisende, og tilbyr et bredt rekke fasiliteter for å sikre en hyggelig reise:

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har flere innsjekkingsskranker hvor passasjerer komfortabelt kan fullføre de nødvendige prosedyrene før flyvningene deres.
 • Taxfrie butikker: Hurghada internasjonale lufthavn kan skilte med en rekke avgiftsfrie butikker, slik at reisende kan unne seg noen siste liten shopping for luksusvarer, parfymer, tobakk og mye mer.
 • Restauranter og kafeer.: Sulten? Ta et deilig måltid eller en rask matbit på flyplassens restauranter og kafeer, som tilbyr et bredt utvalg av retter, inkludert lokale egyptiske retter.
 • Lounge: For de som søker privatliv og komfort, tilbyr flyplassen eksklusive salonger hvor passasjerer kan slappe av, nyte en forfriskende drink og få tilgang til gratis Wi-Fi.
 • Bilutleietjenester: Hurghada internasjonale lufthavn tilbyr flere bilutleiealternativer, slik at reisende enkelt kan utforske den vakre byen og dens omgivelser på egenhånd tempo.
 • Minibanker og valutaveksling: Trenger du lokal valuta? Minibanker og valutavekslingstjenester er lett tilgjengelige for å sikre at reisende har enkel tilgang til kontanter.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har et medisinsk senter utstyrt med utdannede fagfolk som kan gi øyeblikkelig medisinsk hjelp om nødvendig.
 • Wi-Fi-tilgang: Hold kontakten med venner og familie, eller følg med på jobben med flyplassens gratis Wi-Fi, for å sikre en sømløs reiseopplevelse.

Tjenester

I tillegg til sine utmerkede fasiliteter, tilbyr Hurghada internasjonale lufthavn en rekke tjenester for å forbedre den generelle reiseopplevelsen:

 • Bagasjetjenester: Enten det er bagasjeoppbevaring eller tapt og funnet tjenester, sikrer flyplassen at reisendes eiendeler blir tatt vare på under hele reisen.
 • Informasjonsskranker: Vennlige flyplassmedarbeidere er tilgjengelige ved informasjonsskranker over hele terminalen for å hjelpe passasjerer med spørsmål eller bekymringer de måtte ha.
 • Transport: Flyplassen tilbyr en rekke transportalternativer, inkludert drosjer og skyttelbusser, slik at passasjerer enkelt kan nå sine destinasjoner.
 • Parkering: For de som reiser med bil, tilbyr Hurghada internasjonale lufthavn sikre parkeringsfasiliteter, som sikrer sikkerheten til kjøretøy under en reise.
 • Spesiell assistanse: Flyplassen er dedikert til å tilby tilgjengelige reiser for alle passasjerer. Derfor tilbyr den spesiell hjelp til personer med redusert mobilitet eller spesifikke behov.
 • Barnefasiliteter: Reiser du med barn? Flyplassen har lekeområder og stellefasiliteter for å sikre en jevn reise for familier.
 • Møterom: Forretningsreisende har muligheten til å bestille møterom og nyte viktige forretningstjenester for å gjennomføre møter og konferanser.

Med sitt omfattende utvalg av fasiliteter og tjenester setter Hurghada internasjonale lufthavn standarden for et moderne og velutstyrt reiseknutepunkt. Enten du ankommer eller drar fra flyplassen, kan du forvente en komfortabel og problemfri opplevelse som oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene.


Hurghada internasjonale lufthavn Sıkça Sorulan Sorular

Hurghada internasjonale lufthavn için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

HRG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Hurghada internasjonale lufthavn için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Hurghada internasjonale lufthavn havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 6h 45m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen Domodedovo International Airport (DME) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Hurghada internasjonale lufthavn havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 38 taşıyıcı, Hurghada internasjonale lufthavn hizmet vermektedir ve aralarında Air Cairo, Condor, EgyptAir, easyJet, Aeroflo gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Hurghada şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Hurghada şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Hurghada internasjonale lufthavn (HRG) tercih ederler.

Hurghada çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Hurghada civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella