Direktefly fra Huolinhe flyplass (HUO)

Direkteflyvninger til 3 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Huolinhe flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
HET Hohhot

1 flyvninger per dag

1t 35m Vis pris
SHE Shenyang

1 flyvninger per dag

1t 25m Vis pris
TGO Tongliao
Søn
Man
Tir
Ons
Tor
Fre
Lør

1 flyvninger per dag

1t 0m Vis pris

Huolinhe flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Huolinhe flyplass
Flyplass (IATA) kode HUO
By Huolinguole
Land China (CN)
Fullstendig plassering Huolinhe flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Huolinhe Airport fasiliteter og tjenester

Huolinhe Airport er en regional flyplass som ligger i Huolinhe City, Indre Mongolia, Kina. Med sitt brede utvalg av moderne fasiliteter og utmerkede tjenester, gir det en sømløs og praktisk reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.


1. Innsjekking og sikkerhet

 • Huolinhe flyplass har toppmoderne innsjekkingsskranker utstyrt med avansert teknologi, som sikrer effektive og problemfrie innsjekkingsprosedyrer.
 • Dedikert sikkerhetspersonell og banebrytende skannesystemer prioriterer passasjersikkerhet. Sikkerhetsprosessen er grundig, men likevel rask, og sikrer en jevn overgang fra terminalinngangen til avgangsportene.

2. Transport og tilgjengelighet

 • Ligger bare 15 kilometer fra sentrum, er flyplassen lett tilgjengelig med både drosjer og offentlig transport.
 • Passasjerer kan velge mellom ulike transportalternativer som f.eks. skyttelbusser, drosjer og bilutleie, noe som gir fleksibilitet og bekvemmelighet for reisende.

3. Bespisning og shopping

 • Huolinhe flyplass tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, som passer til passasjerenes ulike preferanser. Fra raske matbiter til gourmetmåltider, det er noe for enhver smak.
 • Flyplassen huser også avgiftsfrie butikker, hvor reisende kan unne seg taxfree-shopping for en rekke varer som mote, elektronikk og lokale suvenirer.

4. Lounger og fasiliteter

 • Passasjerer som leter etter en mer luksuriøs og avslappende opplevelse kan benytte seg av flyplassens VIP-lounger. Disse eksklusive salongene tilbyr komfortable sitteplasser, gratis forfriskninger og Wi-Fi-tilgang.
 • Toaletter og babygarderober er praktisk plassert på hele flyplassen, noe som sikrer komforten og bekvemmeligheten til alle passasjerer.

5. Tapt og funnet

 • I tilfelle tapte eller forlagte gjenstander, har Huolinhe Airport en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerene med å hente eiendelene sine. Personalet er høyt trent og sikrer en rask og effektiv prosess for å løse slike problemer.

6. Informasjon og assistanse

 • Vennlig og flerspråklig personale er tilgjengelig på hele flyplassen for å gi assistanse og svare på alle spørsmål passasjerer måtte ha angående deres reise eller flyplassfasiliteter.
 • Informasjonstellere er strategiske. plassert for å sikre enkel tilgjengelighet og en jevn flyt av kommunikasjon mellom ansatte og passasjerer.

7. Fasiliteter for passasjerer med spesielle behov

 • Huolinhe flyplass er utstyrt med fasiliteter for å imøtekomme passasjerer med spesielle behov. Rullestoltilgjengelighet er tilgjengelig på hele flyplassen, inkludert ramper og heiser.
 • Dedikerte medarbeidere er opplært til å yte assistanse til passasjerer med funksjonshemninger, for å sikre en trygg og komfortabel reise for alle reisende.

Med sine eksepsjonelle fasiliteter og førsteklasses tjenester, streber Huolinhe Airport etter å overgå passasjerenes forventninger, og tilby en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle.


Sıkça Sorulan Sorular

Huolinhe flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Huolinhe flyplass belirlenmiş IATA kodu HUO ile tanımlanır.

Huolinhe flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Huolinhe flyplass ile Hohhot Baita International Airport (HET) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 35m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Huolinhe flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Huolinhe flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Ruili Airlines, Tianjin Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Huolinguole şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Huolinguole şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Huolinhe flyplass (HUO) tercih ederler.

Huolinguole çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Huolinguole civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella