Flygninger som går fra Humberto Bortoluzzi regionale flyplass (JJG)

Direkteflyvninger til 2 destinasjoner betjenes av 2 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Humberto Bortoluzzi regionale flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
CGH São Paulo

1 flyvninger per dag

1t 15m Vis pris
VCP Campinas

1 flyvninger per dag

1t 55m Vis pris

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Humberto Bortoluzzi regionale flyplass
Flyplass (IATA) kode JJG
By Jaguaruna
Land Brazil (BR)
Fullstendig plassering Humberto Bortoluzzi regionale flyplass
Breddegrad
Lengdegrad
Vis på kart Google maps

Humberto Bortoluzzi regionale flyplassfasiliteter og tjenester

Velkommen til Humberto Bortoluzzi regionale flyplass, en moderne og effektiv flyplass som betjener regionen med utmerkede fasiliteter og et bredt spekter av tjenester. Enten du er en forretningsreisende, turist eller en innbygger som flyr til destinasjonen din, er flyplassen vår dedikert til å tilby en sømløs reiseopplevelse.

Fasiliteter:

  • Terminalbygning: Flyplassen har en romslig og godt designet terminalbygning med moderne arkitektur, som sikrer et hyggelig miljø for alle passasjerer.
  • Porter og avgangssalong: Vi har flere porter utstyrt med toppmoderne teknologi og komfortable sittegrupper. Avgangssalongen tilbyr en rekke butikker, restauranter og fasiliteter for å imøtekomme alle dine behov.
  • Bagasjehåndtering: Flyplassen vår har effektive bagasjehåndteringssystemer, som sikrer at bagasjen din håndteres med forsiktighet og leveres omgående. ankomst.
  • Parkering: Vi tilbyr rikelig med parkeringsplasser for både korttids- og langtidsopphold, med rimelige priser og praktisk tilgang til terminalen.
  • Wi-Fi: Hold kontakten med gratis høyhastighets Wi-Fi tilgjengelig på hele flyplassen, slik at du kan jobbe, surfe på internett eller holde kontakten med dine kjære.

Tjenester:

  • Flyinformasjon: En dedikert informasjonsskranke er tilgjengelig for å hjelpe passasjerer med oppdatert flyinformasjon, slik at du holder deg informert om eventuelle endringer eller forsinkelser.
  • Kundeservice: Vårt vennlige og kunnskapsrike personale er alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller bekymringer du måtte ha. Vi streber etter å yte eksepsjonell kundeservice for å gjøre reisen din så komfortabel som mulig.
  • Detaljhandel og spisesteder: Utforsk en rekke butikker som tilbyr en rekke produkter, inkludert avgiftsfri shopping, suvenirer og reiseutstyr. Unn deg i tillegg en kulinarisk opplevelse på vårt mangfoldige utvalg av restauranter og kafeer, som serverer både lokale og internasjonale retter.
  • Baketransport: Vi tilbyr praktiske bakketransportalternativer, inkludert drosjer, leiebiler og skytteltjenester, som sikrer en problemfri reise til og fra flyplassen.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen vår er fullt tilgjengelig, og vi gir spesiell assistanse for passasjerer med funksjonshemminger eller redusert mobilitet. Vennligst informer oss på forhånd, så vil vi sørge for at dine behov blir dekket.

På Humberto Bortoluzzi regionale flyplass prioriterer vi passasjerkomfort, sikkerhet og bekvemmelighet. Utforsk våre fasiliteter og dra nytte av våre kvalitetstjenester som tar sikte på å forbedre din generelle reiseopplevelse. Enten du flyr for forretninger eller for fornøyelsens skyld, ser vi frem til å betjene deg og gi deg en minneverdig reise.


Sıkça Sorulan Sorular

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

JJG kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Humberto Bortoluzzi regionale flyplass için atanmıştır.

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass ile Viracopos-Campinas International Airport (VCP) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 55m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Humberto Bortoluzzi regionale flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 2 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Azul, LATAM Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Jaguaruna şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Jaguaruna şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Humberto Bortoluzzi regionale flyplass (JJG) tercih edilen seçenektir.

Jaguaruna çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Jaguaruna civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella