Non-stop flyvning fra Houghton County Memorial Airport (CMX)

Reis til 1 steder med 1

Günlük Kalkış Programı Houghton County Memorial Airport

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ORD Chicago

2 flyvninger per dag

1t 43m Vis pris

Houghton County Memorial Airport hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Houghton County Memorial Airport
Flyplass (IATA) kode CMX
By Calumet
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Houghton County Memorial Airport
Breddegrad 47.167966
Lengdegrad -88.487545
Nettsted Houghtoncounty.org
Vis på kart Google maps

Houghton County Memorial Airport fasiliteter og tjenester

Houghton County Memorial Airport er en liten regional flyplass som ligger i Houghton County, Michigan. Til tross for størrelsen tilbyr flyplassen en rekke fasiliteter og tjenester for reisendes bekvemmelighet og komfort. Enten du reiser fra eller ankommer Houghton County Memorial Airport, her er noen av hovedfunksjonene du kan forvente:

Fasiliteter

  • Terminalbygning: Flyplassen har en moderne og romslig terminalbygning utstyrt med fasiliteter som sikrer en hyggelig opplevelse for reisende. Bygningen tilbyr et komfortabelt venteområde, toaletter og gratis Wi-Fi-tilgang.
  • Bilutleie: For de som trenger transport ved ankomst, huser flyplassen bilutleietjenester. Flere anerkjente selskaper opererer fra flyplassen, og tilbyr en rekke kjøretøy for å passe dine behov.
  • Offentlig parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsplasser på stedet for både korttids- og langtidsopphold. Parkeringsområdet er praktisk plassert i nærheten av terminalbygningen, noe som gjør det enkelt å komme seg til flyplassen.

Tjenester

Houghton County Memorial Airport er forpliktet til å gi reisende en bredt spekter av tjenester for å sikre en jevn og hyggelig reise. Her er noen av tjenestene som er tilgjengelige:

  • Flyinformasjon: Flyplassen gir lett tilgjengelig flyinformasjon. Passasjerer kan sjekke statusen til flyvningene sine på monitorer plassert i hele terminalbygningen.
  • Bagasjetjenester: For all bagasjerelatert assistanse kan passasjerer henvende seg til det dedikerte personalet ved bagasjen. Tjenester skranke. De kan hjelpe med tapt bagasje, skadet bagasje eller andre spørsmål angående bagasje.
  • Bespisning og shopping: Houghton County Memorial Airport har et utvalg av spisesteder og butikker. Reisende kan nyte et måltid, ta en rask matbit eller bla gjennom en rekke butikker, og tilbyr den perfekte muligheten til å kjøpe suvenirer eller nødvendigheter.
  • Baketransport: Flyplassen tilbyr ulike bakketransportalternativer, inkludert drosjer, skyttelbuss og offentlig transport, noe som gjør det enkelt for passasjerer å nå sin endelige destinasjon.
  • Tilgjengelighet: Houghton County Memorial Airport er designet for å være tilgjengelig for alle passasjerer. Anlegget er utstyrt med ramper, heiser og utpekte parkeringsplasser for personer med funksjonshemninger.

Houghton County Memorial Airport tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en komfortabel og praktisk reiseopplevelse for alle passasjerer. Med sin moderne terminal, bilutleietjenester, rikelig med parkering og ulike fasiliteter, er flyplassen godt utstyrt for å imøtekomme behovene til de reisende. Dessuten forbedrer tilgjengeligheten av flyinformasjon, bagasjetjenester, spisesteder og shoppingmuligheter, bakketransport og tilgjengelighetsfunksjoner den generelle opplevelsen på Houghton County Memorial Airport ytterligere.


Houghton County Memorial Airport Sıkça Sorulan Sorular

Houghton County Memorial Airport için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

CMX kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Houghton County Memorial Airport için atanmıştır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Houghton County Memorial Airport havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Houghton County Memorial Airport havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Houghton County Memorial Airport havalimanından ayrılan yolcular, 1 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, United Airline ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Calumet şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Calumet şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Houghton County Memorial Airport (CMX) tercih ederler.

Calumet yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella