Rimelige flyvninger fra Houari Boumedienne flyplass (ALG)

Direkteflyvninger til 66 destinasjoner betjenes av 22 flyselskaper.

Houari Boumedienne flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Houari Boumedienne flyplass
Flyplass (IATA) kode ALG
By Alger
Land Algeria (DZ)
Fullstendig plassering Houari Boumedienne flyplass
Breddegrad 36.697848
Lengdegrad 3.206819
Nettsted Elmatar.com
Vis på kart Google maps
Houari Boumedienne flyplass
Houari Boumedienne flyplass
Houari Boumedienne flyplass
Houari Boumedienne flyplass
Houari Boumedienne flyplass
Houari Boumedienne flyplass

Houari Boumedienne Airport Fasiliteter og tjenester

Innledning

Houari Boumedienne Airport, som ligger i Alger, er den største flyplassen i Algerie og fungerer som et viktig knutepunkt for internasjonale og innenlandsflyvninger. Med sin moderne infrastruktur og spekter av tjenester, streber flyplassen etter å gi en komfortabel og effektiv opplevelse for reisende.

Terminalfasiliteter

 • Innsjekkingsskranker: Flyplassen har mange Innsjekkingsskranker utstyrt med avansert teknologi for å håndtere passasjerbehandling effektivt.
 • Bagasjehåndtering: Houari Boumedienne Airport har et pålitelig bagasjehåndteringssystem for å sikre rask og nøyaktig levering av passasjerenes eiendeler.
 • Detaljsalg: Reisende har tilgang til en rekke utsalgssteder hvor de kan handle elektronikk, klær, kosmetikk og suvenirer.
 • Mat og drikke: Flyplassen tilbyr et bredt utvalg av spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og gatekjøkken, som passer til forskjellige smaker og preferanser.
 • Saler: For de som søker komfort og avslapning, tilbyr Houari Boumedienne Airport eksklusive salonger hvor passasjerene kan nyte gratis forfriskninger, Wi-Fi, og andre fasiliteter.
 • Tollfri shopping: Flyplassen har et omfattende avgiftsfritt shoppingområde, som lar passasjerer dra nytte av avgiftsfrie priser på ulike produkter, inkludert alkohol, tobakk, parfyme og luksus varer.

Transporttjenester

 • Drosjene: Drosjer er lett tilgjengelig utenfor terminalen, og tilbyr en praktisk og problemfri transportform til ulike destinasjoner i Alger.
 • Bilutleie: Flere anerkjente bilutleiefirmaer opererer på flyplassen, og gir passasjerene friheten til å utforske byen og dens omgivelser i sitt eget tempo.
 • Shuttlebusser: Flyplassen tilbyr skyttelbusstjenester til og fra store hoteller og bysentra, noe som sikrer praktisk transport for reisende.
 • Offentlig transport: Passasjerer kan også benytte den offentlige busstjenesten fra flyplassen til ulike steder i Alger.

Flyplassfasiliteter

 • Minibanker og valutaveksling: Flere minibanker er tilgjengelig på hele flyplassen, og valutavekslingstjenester gjør det enkelt for reisende å få tak i lokal valuta.
 • Medisinske tjenester: Flyplassen har medisinske fasiliteter og opplært medisinsk personell for å gi nødvendig assistanse og omsorg.
 • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalen, slik at passasjerer kan hold kontakten. Dessuten er ladestasjoner tilgjengelig for å sikre at reisende kan holde sine elektroniske enheter drevet.

Houari Boumedienne Airport tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester designet for å forbedre reiseopplevelsen for passasjerer. Fra effektive innsjekkingsprosedyrer og bagasjehåndtering til et bredt utvalg av utsalgssteder, spisesteder og komfortable salonger, har flyplassen som mål å imøtekomme ulike behov og preferanser. Med praktiske transporttjenester, viktige fasiliteter og en forpliktelse til kundetilfredshet, sikrer Houari Boumedienne flyplass en hyggelig reise for alle reisende som passerer gjennom portene.


Sıkça Sorulan Sorular

Houari Boumedienne flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Houari Boumedienne flyplass belirlenmiş IATA kodu ALG ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Houari Boumedienne flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 8h 55m süren ve Airbus A330-300 ile gerçekleştirilen Montreal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (YUL) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Houari Boumedienne flyplass havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Houari Boumedienne flyplass havalimanından ayrılan yolcular, 22 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Air Algerie, Air France, Turkish Airlines, Tassili Airlines, Transavia Franc ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Alger şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Alger şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Houari Boumedienne flyplass (ALG) tercih ederler.

Alger çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Alger civarında 1 havaalanı bulunmaktadır: Houari Boumedienne flyplass (ALG)

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella