Spesialtilbud på flyvninger fra Homer flyplass (HOM)

Utforsk 1 steder med 1 forskjellige transportører

Günlük Kalkış Programı Homer flyplass

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ANC Ankerplass

3-May flyvninger per dag

0t 45m Vis pris

Homer flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Homer flyplass
Flyplass (IATA) kode HOM
By Homer
Land United-States (US)
Fullstendig plassering Homer flyplass
Breddegrad 59.643240
Lengdegrad -151.493160
Nettsted Cityofhomer-ak.gov
Vis på kart Google maps

Homer flyplassfasiliteter og tjenester

Homer flyplass, også kjent som Ted Stevens Anchorage International Airport, er et populært transportknutepunkt i Homer, Alaska. Den fungerer som inngangsporten til den vakre Kenai-halvøya, og tilbyr en rekke fasiliteter og tjenester for å sikre en praktisk og hyggelig opplevelse for reisende.

Fasiliteter

  • Terminal Bygning: Flyplassen har en moderne terminalbygning som gir et komfortabelt og romslig miljø for passasjerer. Den er utstyrt med rikelig med sitteplasser, ladestasjoner og Wi-Fi-tilgang.
  • Detaljhandel og servering: Reisende kan nyte en rekke spisesteder og butikker på flyplassen. Ta en rask matbit eller sett deg ned for et måltid på en av restaurantene, kafeene eller barene som er tilgjengelige.
  • Tullfri shopping: Flyplassen har avgiftsfrie butikker hvor passasjerer kan kjøpe et bredt spekter av produkter, inkludert kosmetikk, parfymer, elektronikk og lokale suvenirer til avgiftsfrie priser.
  • Bilutleie: For de som ønsker å utforske områdene rundt, bil utleietjenester er praktisk tilgjengelig på flyplassen. Flere kjente bilutleiefirmaer har pulter i terminalbygningen.
  • Parkering: Homer Airport tilbyr rikelig med parkeringsplasser på stedet for både kortere og lengre opphold. Beleilig plassert nær terminalbygningen, kan reisende lett få tilgang til kjøretøyene sine når de kommer tilbake.

Tjenester

  • Flyinformasjon: Passasjerer kan holde seg oppdatert på flystatusen gjennom flyplassens informasjonsskranke eller via digitale skjermer tilgjengelig i terminalbygningen.
  • Bagasjetjenester: Homer Airport tilbyr bagasjevogner som reisende enkelt kan transportere bagasjen deres. I tillegg er det bagasjeoppbevaring for de som trenger å lagre eiendelene sine midlertidig.
  • Fasiliteter for funksjonshemmede: Flyplassen sikrer tilgjengelighet for passasjerer med funksjonshemminger. Rullestolassistanse er tilgjengelig på forespørsel, og tilgjengelige toaletter og heiser er tilgjengelig i hele terminalen.
  • Tapt og funnet: En dedikert tapt og funnet-tjeneste hjelper reisende med å hente bort eventuelle gjenstander hos Homer Flyplassen. Passasjerer bør rapportere tapte eiendeler ved informasjonsskranken for å lette gjenopprettingsprosessen.
  • Wi-Fi og ladestasjoner: Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i hele terminalbygningen, slik at passasjerer kan hold kontakten. Ladestasjoner er også praktisk plassert for å tillate enhetslading.

Med sitt utvalg av moderne fasiliteter og tjenester har Homer Airport som mål å skape en sømløs og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer som passerer gjennom. Enten du ankommer, drar eller bare passerer gjennom, er flyplassen utstyrt for å møte behovene til de besøkende.


Sıkça Sorulan Sorular

Homer flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Homer flyplass belirlenmiş IATA kodu HOM ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Homer flyplass havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık süren ve ile gerçekleştirilen destinasyonuna ulaşmaktadır.

Homer flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Homer flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Ravn Alask gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Homer şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Homer şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Homer flyplass (HOM) tercih edilen seçenektir.

Homer çevresinde kaç havaalanı bulunmaktadır?

Homer civarında 1 havaalanı bulunmaktadır:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella