Flygninger som går fra Höga Kusten flyplass (KRF)

Direkteflyvninger til 1 destinasjoner betjenes av 1 flyselskaper.

Günlük Planlanmış Höga Kusten flyplass Kalkışlı Uçuşlar

Destinasjon Ukedager Varighet Flyselskaper Pris
ARN Stockholm

2 flyvninger per dag

1t 5m Vis pris

Höga Kusten flyplass hakkında temel detaylar

Flyplassnavn Höga Kusten flyplass
Flyplass (IATA) kode KRF
By Sollefteå
Land Sweden (SE)
Fullstendig plassering Höga Kusten flyplass
Breddegrad 63.048215
Lengdegrad 17.763481
Nettsted Hogakustenairport.se
Vis på kart Google maps

Höga Kusten Airport Fasiliteter og tjenester

Höga Kusten Airport, som ligger i Örnsköldsvik, Sverige, er stolte av å tilby utmerkede fasiliteter og tjenester for å møte behovene til både nasjonale og internasjonale reisende. Enten du flyr for forretninger eller ferie, sikrer flyplassen en hyggelig og problemfri opplevelse for alle passasjerer.

Fasiliteter

  • Moderne terminal: Höga Kusten flyplass tilbyr en stat -moderne terminalbygg med romslige og komfortable venteområder. Den moderne designen skaper en innbydende atmosfære for reisende.
  • Wi-Fi-tilgang: Gratis høyhastighets-Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerene kan holde kontakten og følge med på jobb eller underholdning mens de venter på deres flyreiser.
  • Detaljhandel og servering: Flyplassen har en rekke butikker og restauranter, som sikrer at passasjerene har tilgang til en rekke produkter og spisesteder. Fra suvenirer til mote, og fra raske matbiter til gourmetmåltider, det er noe for enhver smak og behov.
  • Lounge: For de som søker ekstra komfort og privatliv, tilbyr Höga Kusten Airport eksklusive salonger hvor passasjerene kan slappe av, nyt gratis forfriskninger og få tilgang til tilleggstjenester.
  • Bilutleie: Reisende kan enkelt leie en bil fra anerkjente bilutleiefirmaer på flyplassen. Dette lar passasjerer enkelt utforske de vakre omgivelsene i Örnsköldsvik og High Coast-regionen.

Tjenester

  • Parkering: Flyplassen tilbyr rikelig med parkeringsmuligheter, inkludert både korttids- og langtidsparkeringsmuligheter. Passasjerer kan trygt forlate kjøretøyene sine på sikre parkeringsområder mens de er borte.
  • Bagasjehåndtering: Höga Kusten flyplass har effektive bagasjehåndteringstjenester for å sikre jevn og rask levering av bagasje. Dedikerte ansatte håndterer bagasje med forsiktighet, og minimerer sjansene for skade eller tap.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen er forpliktet til å betjene passasjerer med redusert mobilitet eller spesielle behov. Opplært personale er tilgjengelig for å gi assistanse og støtte gjennom hele reisen, og sikrer en komfortabel opplevelse for alle.
  • Flyinformasjon: Tydelig og oppdatert flyinformasjon vises i hele terminalen. Passasjerer kan enkelt finne informasjon om avganger, ankomster og eventuelle endringer eller forsinkelser i flyene deres.
  • Transport: Höga Kusten flyplass har gode forbindelser til sentrum og områdene rundt med ulike transportalternativer. Drosjer, busser og skytteltjenester er lett tilgjengelige, noe som gjør det praktisk for passasjerer å nå sine destinasjoner.

Med sine eksepsjonelle fasiliteter og tjenester streber Höga Kusten Airport etter å skape en hyggelig og stressende- gratis opplevelse for hver reisende som passerer gjennom portene. Enten du begynner eller avslutter reisen, har flyplassen som mål å gi et positivt inntrykk og sikre at tiden du tilbringer der er komfortabel og hyggelig.


Sıkça Sorulan Sorular

Höga Kusten flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Höga Kusten flyplass belirlenmiş IATA kodu KRF ile tanımlanır.

Höga Kusten flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Höga Kusten flyplass ile Stockholm-Arlanda Airport (ARN) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 1h 5m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Höga Kusten flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 1 taşıyıcı, Höga Kusten flyplass hizmet vermektedir ve aralarında Amapola Fly gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Sollefteå şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Sollefteå şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Höga Kusten flyplass (KRF) tercih ederler.

Sollefteå yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella