Non-stop flyvning fra Heydar Aliyev internasjonale flyplass (GYD)

Reis til 50 steder med 28

Heydar Aliyev internasjonale flyplass hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Flyplass (IATA) kode GYD
By Baku
Land Azerbaijan (AZ)
Fullstendig plassering Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Breddegrad 40.465229
Lengdegrad 50.052190
Nettsted Airportbaku.com
Vis på kart Google maps
Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Heydar Aliyev internasjonale flyplass
Heydar Aliyev internasjonale flyplass

Heydar Aliyev internasjonale flyplassfasiliteter og tjenester

Heydar Aliyev internasjonale lufthavn, som ligger i Baku, Aserbajdsjan, er den største og travleste flyplassen i landet. Det fungerer som et viktig transportknutepunkt for både innenlandske og internasjonale flyvninger. Flyplassen tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å sikre en jevn reiseopplevelse for passasjerer.

Terminalfasiliteter:

 • Flyplassen har to terminaler? Terminal 1 for innenlandsflyvninger og Terminal 2 for internasjonale flyvninger. Begge terminalene er moderne og godt utstyrt for å håndtere et stort antall reisende.
 • Passasjerer kan nyte en rekke shoppingmuligheter med avgiftsfrie butikker som tilbyr et bredt spekter av produkter, inkludert parfymer, kosmetikk, elektronikk, og lokalt håndlaget håndverk.
 • Det er flere restauranter, kafeer og gatekjøkken tilgjengelig på hele flyplassen, som serverer både lokale og internasjonale retter.
 • Minibanker og valutavekslingstjenester er praktiske ligger på flyplassen, noe som sikrer enkel tilgang til finansielle tjenester.
 • Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele flyplassen, slik at passasjerer kan holde kontakten under reisen.
 • Flyplassen gir spesiell assistanse tjenester for funksjonshemmede passasjerer, inkludert rullestolassistanse og dedikerte parkeringsplasser.

Passasjertjenester:

 • Flyplassen tilbyr en rekke transportalternativer, inkludert drosjer, bil utleietjenester og skyttelbusser, som gir passasjerene praktiske måter å reise til og fra flyplassen på.
 • Det er komfortable salonger tilgjengelig for både innenlandske og internasjonale passasjerer, som tilbyr en rolig og avslappende atmosfære, gratis forfriskninger og forretningsfasiliteter.
 • For familier med barn, tilbyr flyplassen babystellefasiliteter og dedikerte lekeområder for å holde unge reisende underholdt.
 • Passasjerer kan glede seg over bekvemmeligheten av tollfrie pre- bestille tjenester, slik at de kan handle på nettet og hente kjøpene sine på flyplassen.
 • Heydar Aliyev internasjonale lufthavn har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette tapte eiendeler.

Sikkerhet og sikkerhet:

 • Flyplassen har avanserte sikkerhetssystemer for å sikre sikkerheten til passasjerer og deres eiendeler.
 • Tjenester for bagasjehåndtering er effektive, og minimerer sjansene av tapt eller skadet bagasje.
 • Medisinsk assistanse og førstehjelpstjenester er tilgjengelig på flyplassens område, og gir øyeblikkelig hjelp om nødvendig.
 • Flyplassen har implementert strenge helse- og sikkerhetsprotokoller for å ivareta passasjerenes velvære, spesielt i utfordrende tider som COVID-19-pandemien.

Samlet sett tilbyr Heydar Aliyev internasjonale lufthavn et bredt spekter av førsteklasses fasiliteter og tjenester for å forbedre reiseopplevelsen til passasjerene. Med sin moderne infrastruktur, komfortable salonger, utmerkede spisesteder og passasjervennlige tjenester, sikrer flyplassen at reisende kan starte og avslutte reisen jevnt og effektivt.


Heydar Aliyev internasjonale flyplass Sıkça Sorulan Sorular

Heydar Aliyev internasjonale flyplass için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

GYD kodu, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) tarafından Heydar Aliyev internasjonale flyplass için atanmıştır.

Heydar Aliyev internasjonale flyplass'dan kalkan en uzun uçuş ne kadar sürmektedir?

Heydar Aliyev internasjonale flyplass ile London Heathrow Airport (LHR) arasındaki geniş mesafeyi kat etmek, yaklaşık olarak 6h 0m süren yolculukla dayanıklılığın son sınavı olarak karşımıza çıkmaktadır.

Heydar Aliyev internasjonale flyplass havaalanında faaliyet gösteren havayolu şirketleri nelerdir?

Toplamda 28 taşıyıcı, Heydar Aliyev internasjonale flyplass hizmet vermektedir ve aralarında AZAL Azerbaijan Airlines, Turkish Airlines, Aeroflot, UTair, Flyna gibi önde gelen havayolları bulunmaktadır.

Baku şehrinden hava yoluyla ayrılırken hangi havalimanı kullanılmalıdır?

Baku şehrinden ayrılan yolcular, avantajlı konumlandırması nedeniyle sıklıkla Heydar Aliyev internasjonale flyplass (GYD) tercih ederler.

Baku yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella