Spesialtilbud på flyvninger fra Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" (HER)

Direkteflyvninger til 88 destinasjoner betjenes av 48 flyselskaper.

Günlük Kalkış Programı Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"

Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" hakkında bilgilendirici detaylar

Flyplassnavn Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Flyplass (IATA) kode HER
By Heraklion
Land Greece (GR)
Fullstendig plassering Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Breddegrad 35.185005
Lengdegrad 25.200773
Vis på kart Google maps
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"
Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis"

Heraklion internasjonale lufthavn,?Nikos Kazantzakis? Fasiliteter og tjenester

Heraklion internasjonale lufthavn, også kjent som?Nikos Kazantzakis,? er den primære flyplassen som betjener byen Heraklion på øya Kreta i Hellas. Den er oppkalt etter Nikos Kazantzakis, en kjent gresk forfatter og filosof. Flyplassen er en av de travleste i Hellas og tilbyr en rekke utmerkede fasiliteter og tjenester for å gi en komfortabel, effektiv og hyggelig reiseopplevelse for både innenlandske og internasjonale passasjerer.

Fasiliteter

  • Terminaler: Flyplassen har to terminaler, terminal A og terminal B, som er godt utstyrt for å håndtere det økende antallet passasjerer. Begge terminalene har en rekke butikker, restauranter og kafeer.
  • Restauranter og kafeer: Passasjerer kan nyte en rekke kulinariske herligheter på flyplassens ulike spisesteder. Fra snacks og lette måltider til restauranter med full service, det er noe for enhver smak.
  • Shopping: Flyplassen har et imponerende utvalg av butikker, inkludert avgiftsfrie butikker, motebutikker, gavebutikker og lokale spesialitetsbutikker. Det er et flott sted å hente suvenirer eller andre nødvendigheter i siste øyeblikk.
  • Forretnings- og VIP-tjenester: For passasjerer som trenger forretnings- eller VIP-tjenester, tilbyr flyplassen dedikerte salonger, executive-rom, forretningssentre og konferansefasiliteter. Disse tjenestene sikrer et fredelig og produktivt miljø for de som reiser i forretningsøyemed.
  • Rent a Car: Tallrike bilutleiebyråer er tilgjengelige på flyplassen, og tilbyr et bredt utvalg av kjøretøy for å tilpasset individuelle behov. Dette gjør det praktisk for reisende å utforske den vakre øya Kreta i sitt eget tempo.

Tjenester

  • Wi-Fi: Flyplassen tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang i hele terminalene, slik at passasjerer kan holde seg tilkoblet og surfe på internett mens de er på flyplassen.
  • Tapt og funnet: Flyplassen har en dedikert avdeling for tapt og funnet for å hjelpe passasjerer med å gjenopprette tapte gjenstander. Det er tilrådelig å rapportere tapte eiendeler umiddelbart for å øke sjansene for gjenhenting.
  • Informasjonsskranker: Det er flere informasjonsskranker som er praktisk plassert på flyplassen, som gir passasjerene informasjon om flyreiser., flyplassfasiliteter, transport og andre spørsmål de måtte ha.
  • Medisinsk assistanse: I tilfelle medisinske nødsituasjoner eller bekymringer, har flyplassen et medisinsk senter med kvalifisert medisinsk personell tilgjengelig for å yte assistanse og nødvendig medisinsk behandling.
  • Spesiell assistanse: Flyplassen streber etter å være tilgjengelig for alle passasjerer og tilbyr en rekke tjenester for personer med redusert mobilitet eller andre spesielle behov. Dette inkluderer rullestolassistanse, dedikerte sitteplasser og tilgjengelige toaletter.

Med sine imponerende fasiliteter og tjenester sikrer Heraklion International Airport en jevn og hyggelig reiseopplevelse for alle passasjerer. Enten reisende ankommer Kreta eller tar farvel med øya, skinner flyplassens forpliktelse til å yte utmerket kundeservice gjennom.


Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" Sıkça Sorulan Sorular

Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" için atanan IATA kodunu bana söyleyebilir misiniz?

Havacılık endüstrisi içinde, Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" belirlenmiş IATA kodu HER ile tanımlanır.

En uzun uçuş ne kadar sürer?

Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" havaalanından sunulan en uzun uçuş, yaklaşık 5h 55m süren ve A321neo ile gerçekleştirilen Almaty International Airport (ALA) destinasyonuna ulaşmaktadır.

Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" havaalanından hangi taşıyıcılar uçuş gerçekleştiriyor?

Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" havalimanından ayrılan yolcular, 48 farklı taşıyıcı arasından seçim yapabilirler, Aegean Airlines, Sky Express, easyJet, Jet2, Eurowing ise düzenli kalkışların çoğunu sağlamaktadır.

Heraklion şehrinden hangi havalimanından ayrılacağınıza mı karar veriyorsunuz?

Genellikle, Heraklion şehrinden seyahat edenler için yakınlığı ve sağladığı kolaylıklar nedeniyle Heraklion internasjonale lufthavn "Nikos Kazantzakis" (HER) tercih edilen seçenektir.

Heraklion yakınlarında bulunan havaalanı sayısı nedir?

1 havaalanı yolcuların hizmetine sunulmaktadır, bunlar:

5 FORDELER MED Å RESERVERE FLY MED Flyskanner

1

Vi søker etter de beste flytilbudene

2

Vi tar ikke noe ekstra gebyr eller kommisjon

3

Vi samarbeider med mange partnere for å tilby deg de beste prisene

4

Flyskanner samarbeider utelukkende med etablerte og pålitelige selskaper

5

Hold deg informert om de nyeste topp tilbudene. Velg din destinasjon og motta oppdateringer om eventuelle prisendringer

Anmeldelser

star
star
star
star
star
4,5/5 (1493 anmeldelser)

Utrolig verktøy for å finne de billigste flyvningene. Brukervennlig grensesnitt og raske resultater. Flyskanner gjør reiseplanlegging enkel.

star
star
star
star
star
5

Carla

Flyskanner leverer konsekvent de beste flytilbudene. Dens omfattende søkemotor er uovertruffen. Sparte meg tid og penger!

star
star
star
star
star
4

Mikalau

Fant flyvninger jeg ikke kunne finne noe annet sted, takket være Flyskanner. Det er effektivt, pålitelig og enkelt å bruke.

star
star
star
star
star
5

Andrea

Hver gang jeg bruker Flyskanner, finner jeg skjulte perler. Det har et bredt utvalg av flyselskaper og destinasjoner. Et unntak verktøy for reisende.

star
star
star
star
star
5

Marko

Å bestille med Flyskanner er alltid en smidig prosess. Det tilbyr klare alternativer og hjelper meg med å ta de beste reisebeslutningene.

star
star
star
star
star
5

Alex

Flyskanner overgikk mine forventninger. Ikke bare fant jeg billige flyvninger, men kundeservicen var også topp. Et must for reisende.

star
star
star
star
star
4

Tony

Flyskanner forenkler reiseplanlegging. Dets intuitive design og store flyvalg har gjort det til mitt favorittverktøy for budsjettvennlige turer.

star
star
star
star
star
5

Emmanuella